Vallilan printtimatot: kaksi laatu-uudistusta

Olemme kiinnittäneet mattojen tuotannossa huomiota kestävyyteen, käytettävyyteen ja vastuullisuuteen kahdella konkreettisella uudistuksella. Muutokset näkyvät keväästä 2018 alkaen myyntiin tulleiden Vallilan printtimattojen ominaisuuksissa.

Vallilan kaikkien uusien printtimattojen (polyamidisilmukkanukka) pohjalaatu on vaihdettu termoplastiseen kumiin, joka on täysin myrkytön, allergisoimaton ja kierrätettävä materiaali. Termoplastinen kumi (TPR) on myös ohut, värjäämätön ja joustava materiaali, mikä parantaa maton oikenemista lattialla ja helpottaa pesemistä. Uusi pohjalaatu toimii liukuesteenä vanhan tapaan.

Myös printtimattojen kanttauksissa on siirrytty uuteen tuotantotapaan. Neljän pääteltävän kulman sijaan uusien mattojen kulmat on pyöristetty, jolloin maton kanttiin jää vain yksi päättelykohta. Tämän tarkoitus on vähentää kulmien avautumisen riskiä.Viime vuonna Vallila kehitti vastuullisuuttaan: määrittelimme vastuullisuuden osa-alueet, tavoitteet ja tunnusluvut. Vallilan vastuullisuuden periaatteet jakautuvat neljään osa-alueeseen, jotka kattavat tuotteemme, työntekijämme, hankintaketjumme ja ympäristön. Kesällä 2018 julkaisemme vastuullisuudestamme laajemman raportin osoitteessa www.vallilainterior.fi/vastuullisuus.

Olemme olleet tyytyväisiä näihin laatu-uudistuksiin ja uskomme, että ne ovat myös asiakkaan ja ympäristön etu. Otamme mielellämme vastaan palautetta muutoksista! 

Tutustu mattovalikoimaamme