Esittelyssä: Vallila x Ellinoora -kokoelma

Esittelyssä: Ellinooran Vallilalle suunnittelema rohkean mielikuvituksellisen kokoelma kodin sisustustuotteita sekä sateenvarjoja! Rohkeus, luovuus ja vahva erottautuminen ovat Vallilaa ja Ellinooraa yhdistäviä tekijöitä, jotka loivat pohjan yhteistyölle - nyt innolla esittelemme Vallila x Ellinoora -malliston.
Vallila x Ellinoora
Yhteistyön idea lähti SS21-mallistoa suunnitellessa: väreistä, kuoseista ja teemoista nousi esiin Ellinoora, ja Ellinooran artisti-identiteetti. Meiltä Vallilasta ehdotettiin yhteistyötä, johon Ellinoora innolla lähti mukaan!  ​ ​"On ollut ihanaa, että parhaimmillaan asiat menevät juuri näin: joku tulee sinulle mieleen, ja yhtäkkiä huomaat, että teet hyvän ystävän kanssa yhteistä projektia ensimmäistä kertaa ja pääset tapaamaan uusia inspiroivia ihmisiä. Kaikista
parhainta on ollut se, että ollaan puhuttu selkeästi samaa kieltä."
Vallila x Ellinoora
Vallila x Ellinoora -kokoelma tarjoaa pakomatkan arjesta ihanaan mielikuvitusmaailmaan, jossa ajan merkitys katoaa ja unenomainen tunnelma kätkee suloisen pehmeään syleilyyn. Ellinooran suunnittelemissa tuotteissa näkyy vahvasti Ellinooran uniikki artisti-identiteetti. Väreistä ja tunnelmallisista kuoseista huokuu Ellinooran tunnistettava rohkea asenne, jota jokainen voi nyt tuoda omaan kotiinsa. 
Vallila x Ellinoora
Ellinoora itse kertoo mallistosta seuraavaa: "Mallisto on ihan jokaiselle sukupuolesta, iästä ja taustasta riippumatta. Jokainen ihminen ansaitsee pienen henkireiän ja paon arjesta mielikuvituksen syleilevään maailmaan." Mallisto koostuu neljästä kuosista, joiden kokoava teema on aika: mennyt, tuleva ja nykyisyys, Ellinooran tulkintojen mukaan.
Ensimmäiset tuotteet saatavilla myymälöistä ja verkkokaupasta tammikuun 2021 aikana.