Yllättävät yhteistyöt jatkuvat!

Rolf Ekroth & Wataru Tominaga x Vallila

Vallilan työtä ohjaavat arvot kuten mm. yllätyksellisyys, urbaanius sekä ajankohtaisuus, ja nämä kaikki todella yhdistyvät syksyn 2021-malliston yhteistyömallistossa upeasti.

Muotisuunnittelijat Rolf Ekroth ja Wataru Tominaga ovat suunnitelleet Vallilan moderniin "sadevaatemallistoon" kaksi trendikästä, jopa Voguessa noteeratttua, printtiä ja useita erilaisia sateen kestäviä tuotteita. Malliston ideana on ajatella perinteinen sadevaate uudella tavalla: sateelta ja tuulelta suojaava vaate voi olla myös trendikäs ja mukava sateettomana päivänä. Huivi kiedotaan runway-tyyliin päähän, sillä nekin on käsitelty sadetta hylkiviksi!

Vallila x Rolf Ekroth & Wataru Tominaga

Rolf Ekroth voitti merkittävän nuorten suunnittelijoiden kilpailun Designer´s Nestin vuonna 2015 ja oli yksi arvostetun Hyeres Festivalin finalisteista 2016. Ekroth on yksi tämän hetken kansainvälisesti menestyneimmistä suomalaisista muotisuunnittelijoista, hänen mallistonsa ovat olleet esillä laajasti kansainvälisissä medioissa.

Vallila x Rolf Ekroth & Wataru Tominaga
Wataru Tominaga on japanilainen vaatesuunnittelija, joka tunnetaan näyttävistä värikkäistä printeistään. Tominaga voitti The Première Vision Grand Jury Prize:n merkittävässä Hyères International Festival of Fashion and Photography- kilpailussa vuonna 2016, Forbes nimesi Tominaga 30 Under 30–Asia–The Arts -listalleen vuonna 2018 ja lanseerasi oman mallistonsa vuonna 2020.
Tunnisteella #myVallila voit selata käyttäjiemme julkaisemia kuvia sosiaalisessa mediassa.