Vallilassa varaudutaan koronavirukseen (COVID-19)

Vuoden alusta alkanut koronaepidemia vaikuttaa maailmalla ja Suomessa, ja meidän kaikkien on huomioitava asia vastuullisesti. Meillä Vallilassa asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja olemme varautuneet ja ryhtyneet ennaltaehkäiseviin toimiin. Palvelemme asiakkaitamme hyvin myös mahdollisissa poikkeustilanteissa.

Seuraamme viranomaisten tiedottamista aktiivisesti ja arvioimme tilannetta jatkuvasti. Kerromme myös mahdollisista muutoksista Vallilan eri kanavissa.

Vallila-myymälöissä noudatetaan erityistä huolellisuutta turvallisuuden varmistamiseksi. Henkilökunnalle on jaettu toimintaohjeet liittyen tilanteisiin, joissa on syytä epäillä tartuntaa. Ohje on laadittu yhteistyössä työterveyshuollon toimijoiden kanssa. Kerromme verkkosivuillamme mahdollisista muutoksista myymälöiden aukioloajoissa.

Jos päätät oleilla nyt kotona, palvelee verkkokauppamme normaalisti. Asiakaspalvelu pystyy palvelemaan asiakkaitamme digitaalisia kanavia hyödyntäen, esimerkiksi verkon ja sähköpostin välityksellä, ja toivomasi tuotteet toimitetaan Matkahuollon toimesta. Haluamme auttaa tekemään kodistasi entistäkin viihtyisämmän haastavissakin olosuhteissa.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme niin asiakkailtamme kuin henkilökunnaltamme ymmärrystä asian osalta. Teemme joka päivä parhaamme, että asiointi Vallilassa olisi mahdollisimman turvallista.