Vallilan B2B-verkkokauppa on avattu!

Vallilan B2B-verkkokauppa on avattu ja se löytyy osoitteesta b2b.vallila.fi. Uuden kaupan kautta on mahdollista tilata kaikkia Vallila-kokoelman ajankohtaisia tuotteita. Myös juuri julkaistun AW18-syyskokoelman uutuudet tulevat myyntiin pian; kaupan tarjonta täydentyy kesän aikana sitä mukaa kun saamme lisää uutuuksia varastollemme.

Uuden verkkokaupan myötä tilausten tekeminen muuttuu yksinkertaisemmaksi, sujuvammaksi ja nopeammaksi, sillä B2B-kauppa palvelee ympäri vuorokauden ja toimii niin pöytäkoneella kuin mobiililaitteissa. Näin ollen tilauksia pääseekin tekemään juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

B2B-kaupasta voi tarkistaa tuotteiden saatavuus-, hinta- ja tuotetietoja sekä tehdä tilauksia. Tuotetietojen osalta kaupasta löytyy tuotekohtaiset kuvalliset tuotetiedot, kuten tuote- ja EAN-koodi, mallisto, suunnittelija, väri sekä tietysti materiaalitieto hoito-ohjeineen.

Tilaushistoria jää talteen, joten aiemmin tehdyn tilauksen voi kätevästi uusia sellaisenaan tai pienin muutoksin. Pieniä tilauksia voi myös kerätä pitkin viikkoa ostoskoriin ja vahvistaa koko tilauksen yhdellä kertaa vaikkapa kerran viikossa.

Esitteitä ja tuotekortteja myymälöiden työn tueksi

Myymälässä myyjät voivat nopeasti ja kätevästi tulostaa kaupasta asiakkaille kuvallisia tuotekortteja tuotetietojen sekä hoito-ohjeiden kera. Myyjät voivat myös koota ja tulostaa asiakkaalle yksilöityjä esitteitä, joihin on kerätty yhteen tietyt tuotteet kuvineen ja perustietoineen.

Tilausmäärät ja tuotteiden toimitus

Minimitilausmäärä on kaikissa tuoteryhmissä yksi myyntiyksikkö, joka vaihtelee tuoteryhmittäin. Tapettien kohdalla myös huonetilaukset ovat mahdollisia lukuun ottamatta muutamia täysin laatikoin myytäviä mallistoja. 

Jokaisesta tehdystä tilauksesta tulee tilaajalle sähköpostitse tilauskuittaus, tilausvahvistus sekä toimitusvahvistus. Tilauksen tilaa voi seurata myös suoraan oman asiakastilin kautta.

B2B-kauppa on nopein tapa tehdä tilauksia, ja pyrimme keräilemään ja lähettämään tuotteet heti tilauspäivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. Pyydä tunnukset myynnistämme - tervetuloa kauppaan!

Tiedustelut: Anni Saarelainen, B2B-kauppa
anni.saarelainen@vallilainterior.fi
Puh. 020 7767 879