Vallila avaa uuden brändimyymälän Turun Hansakortteliin 15.7.


Vallila avaa uuden täyden palvelun brändimyymälän Turun Kauppakeskus Hansaan lauantaina 15.7. klo 10. Vallila Hansa on Vallilan kahdeksas oma myymälä: Vallilan myymälät palvelevat Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lisäksi Vallilan verkkokauppa toimittaa koko EU:n alueelle. Vuonna 2017 Vallilan myymäläverkosto kasvaa huimasti. 

Uusi Vallila Hansa sijaitsee Hansakorttelin, Varsinais-Suomen suurimman kauppakeskuksen, ensimmäisessä kerroksessa.

Uuden myymälän 130 neliömetriä tarjoavat monipuolisen Vallila-malliston sisustuskankaista ja valmisverhoista mattoihin sekä keittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen sisustustuotteisiin. Valikoimaan kuuluu myös lahjatuotteita sekä uusi elegantti Rehti-astiasarja. Myymälä tarjoaa myös verhopalvelua. Suuret näyteikkunat kutsuvat sisään myymälään inspiroitumaan. 


Vallilan Turku-aiheinen hittikuosi Aurajoki oli Vallilan tänä keväänä järjestämän Kaikkien aikojen kaupunki -kisan kiistaton ykkönen. Aurajoki kahmi lähes 1500 ääntä yhteensä 7000 annetusta äänestä. Suunnittelija Riina Kuikan luoma kuosi ikuistaa Aurajoen kauniin jokivarren maiseman. Kuosin tunnelma on seesteinen ja kuiskaileva – kuin lempeä ja romanttinen loppukesän ilta. Aurajoki saa syksyksi 2017 uuden kauniin ocra-värityksen. Suunnittelija Riina on itse asustanut Aurajoen rannassa, joten miljöö oli hänelle luontainen valinta täydentämään Vallilan mittavaa kaupunkikuosisarjaa. 

Aurajoki-kuosin syksyn uusi ocra-väritys tulee ensimmäiseksi myyntiin Vallila Hansaan kankaina, valmisverhoina ja kappoina. Luvassa on AW17-malliston syysuutuuksia ja upeita avajaistarjouksia.

Vallila Hansa Turun Hansakortteli Aukioloajat: ma–pe 9–20, la 10–19 ja su 12–18