Vallila avaa uuden brändimyymälän Espoon Isoon Omenaan torstaina 20.4.

20.4.2017 Kommentit:
Vallila avaa uuden brändimyymälän Espoon Isoon Omenaan torstaina 20.4.

Vallila Interior avaa uuden täyden palvelun brändimyymälän Espooseen, uudistettuun ja laajennettuun Iso Omena -kauppakeskukseen torstaina 20.4. klo 10. Uusi 200 m2:n Vallila-myymälä sijaitsee katutasossa pääsisäänkäyntiä vastapäätä, keskusaukion laidalla, kauppakeskuksen vanhan puolen uudistetussa osassa. Vallila-myymälän vieressä avautuu suuri M.E.E.T-ravintolamaailma. Sisustusinspiroitumisen jälkeen voi tavata ystäviä herkullisissa merkeissä uudessa makumaailmassa.

Uusi Vallila-myymälä tarjoaa monipuolisen Vallila-malliston valmisverhoista ja sisustuskankaista mattoihin ja keittiön, makuuhuoneen sekä kylpyhuoneen sisustustuotteisiin. Laajassa valmisverhovalikoimassa esiintyvät valloittavat luontoaiheet ja lämminhenkiset kaupunkikuosit. Vallila Iso Omena tarjoaa myös ompelupalvelua ja kauniita lahjaideoita kevään juhliin. Asiantuntevat myyjämme ovat tekstiili- ja verhoalan erityisosaajia. Kauppakeskus Iso Omena on kuin pieni kaupunki Länsiväylän varrella, ja nyt Vallila on osa tätä kiinnostavaa ostos- ja tapahtumapaikkaa. Luvassa upeita avajaistarjouksia ja raikkaan omenainen yllätys nopeimmille!

Ison Omenan myymälä on Vallilan kuudes oma myymälä. Pääkaupunkiseudulla asiakkaita palvelevat myös Vallila Stockmann Sisustusmaailmassa Akateemisen alakerrassa sekä Vallila Outlet Vantaan Tammistossa. Lisäksi Vallilan verkkokauppa toimittaa koko EU:n alueelle. Ainutlaatuisista kuoseistaan tunnettu design-talo Vallila on tehnyt suomalaisen tekstiilisuunnittelun historiaa keväällä 2017 jo yli 82 vuotta.

Vallila Iso Omena
Piispansilta 11, 02230 Espoo

ma–pe klo 10–21
la klo 9–18
su klo 12–18