Vallila Marine

Vallila Marine Oy on vuonna 2018 perustettu Oy Vallilla Interior Ab:n tytäryhtiö. Vallila on ollut risteilyalusten ja telakoiden merkittävä yhteistyökumppani vuosikymmenten ajan. Yhtiö on laajentanut tuotevalikoimaansa risteily- ja matkustusalan tarpeisiin vastaavilla avaimet käteen -sisustusratkaisuilla.

Toimistomme sijaitsee Vallilan pääkonttorissa Helsingin Vallilassa – juuri samaisessa paikassa, jossa perheyritys perustettiin vuonna 1935. Operoimme maailmanlaajuisesti ja löydämme luoksesi, missä ikinä oletkaan.

PALVELUT

Kokonaisvaltaista osaamista, tietotaitoa ja laaja meri- ja matkustusalan palveluvalikoima.

feature-row__image

sisustusratkaisut

Vallila Marinen ydinosaamista on risteilyalusten sisustusten päivittäminen ja uusiminen. Olemme erikoistuneet toimittamaan ja asentamaan kohteisiin kankaat, verhot, matot ja tarkoitusta varten tehdyt kalusteet.

feature-row__image

Avaimet käteen -periaatteella

Vallila toteuttaa sisätilojen modernisointeja, joissa asiakkaalle räätälöidyt kokonaispaketit sisältävät suunnittelun, hankinnan, asennuksen ja projektinhallinnan. Kaikki avaimet käteen -periaatteella!

feature-row__image

Kehitystyö

Vallila Marine kehittää jatkuvasti uusia sisustus- ja kunnostustapoja, joilla laivanvarustajat ja avaimet käteen -periaatteella toimivat sisätilojen materiaalitoimittajat säästävät kustannuksia ja pystyvät vähentämään aluksella käytettävää työaikaa.

feature-row__image

Materiaalit ja myyntituki

Vallilalla on laaja valikoima omia kokoelmia, ja pystymme siten suunnittelemaan toteutukset asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Näin varmistetaan, että asiakkaalla on aina suora yhteys valmistajaan, mikä takaa nopeat toimitusajat ja parhaan mahdollisen hinnoittelun.

Vallila Marine tarjoaa palvelujaan risteilylinjoille, liikennöitsijöille, telakoille ja muille avaimet käteen -periaatetta noudattaville toimittajille ympäri maailmaa.

Useimmat projektit on räätälöity asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Vallila Marinen eri tilanteisiin mukautuvan liiketoimintamallin ansiosta voimme toteuttaa niin pienempiä kuin mittaviakin projekteja kustannustehokkaasti.

Vallila Marinen johtoryhmällä on vuosikymmenien kokemus meriteollisuudesta. Siihen sisältyy tuhansien risteilyhuoneiden ja useiden kymmenien julkisten tilojen kunnostamista.

Referenssit

RIKU RUUSU
RIKU RUUSU
CEO
Vallila Marine Oy
p. +358 40 546 6605
riku.ruusu(at)vallilamarine.com
Timo Vuorinen
Timo Vuorinen
Projektimyynti
Vallila Marine Oy
p. +358 40 845 5705
timo.vuorinen(at)vallilamarine.com
ARI-MATTI MULTANEN
Projektipäällikkö
Vallila Marine Oy
p.+358 40 649 5055
ari.multanen(at)vallilamarine.com