Vallila Marine

Sisustuspalvelut: Tarjoamme kokonaisratkaisuja laivojen sisustuksiin avaimet käteen -periaatteella. Työmme sisältää suunnittelun, kalusteet, verhoilumateriaalit ja asennukset niin uudis- kuin korjauskohteisiin.

Materiaalipalvelut: Tarjoamme laajan valikoiman sisustuskankaita ja materiaaleja eri verhoilutarpeista liinavaatteisiin. Materiaalien lisäksi tarjoamme myös mittaus- ja asennuspalvelut valituille materiaaleille. Vaihtoehtoisesti voimme kouluttaa laivan miehistön tekemään asennukset itse jopa merilläoloaikana.

Työtavat ja -menetelmät: Kehitämme jatkuvasti uusia sisustus- ja kunnostustapoja, joiden avulla laivanomistajat ja verhoilijat säästävät kustannuksia ja lyhentävät aluksella käytettävää työaikaa. Tällä hetkellä projektien keskimääräinen kesto korjausrakentamisessa on 4–6 kuukautta suunnittelusta toteutukseen.

Toimitilat ja työtilat: Tarjoamme asiakkaillemme muunneltavia ja toimivia työympäristöjä, niin uudis- kuin korjausrakennuskohteisiin. Olemme myös kehittäneet oman työ- ja neuvottelutilaratkaisumme, Nuukin, jonka suunnittelussa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen, äänieristykseen ja ilmanvaihtoon.

Vallila Marine tarjoaa palvelujaan risteilylinjoille, liikennöitsijöille, telakoille ja muille avaimet käteen -periaatetta noudattaville toimittajille ympäri maailmaa.

Useimmat projektit on räätälöity asiakkaan tarpeita vastaaviksi. Vallila Marinen eri tilanteisiin mukautuvan liiketoimintamallin ansiosta voimme toteuttaa niin pienempiä kuin mittaviakin projekteja kustannustehokkaasti.

Vallila Marinen johtoryhmällä on vuosikymmenien kokemus meriteollisuudesta. Siihen sisältyy tuhansien risteilyhuoneiden ja useiden kymmenien julkisten tilojen kunnostamista.

Referenssit

RIKU RUUSU
RIKU RUUSU
CEO
Vallila Marine Oy
p. +358 40 546 6605
riku.ruusu(at)vallilamarine.com
Timo Vuorinen
Timo Vuorinen
Projektimyynti
Vallila Marine Oy
p. +358 40 845 5705
timo.vuorinen(at)vallilamarine.com
MIIKKA KETOLA
Projektipäällikkö
Vallila Marine Oy
p.+358 50 550 7866
miikka.ketola(at)vallilamarine.com