Risteilyalusten ja telakoiden kumppanina jo yli 30 vuotta

Sisustuspalvelut: Tarjoamme kokonaisratkaisuja laivojen sisustuksiin avaimet käteen -periaatteella. Työmme sisältää suunnittelun, kalusteet, verhoilumateriaalit ja asennukset niin uudis- kuin korjauskohteisiin.

Materiaalipalvelut: Tarjoamme laajan valikoiman sisustuskankaita ja materiaaleja eri verhoilutarpeista liinavaatteisiin. Materiaalien lisäksi tarjoamme myös mittaus- ja asennuspalvelut valituille materiaaleille. Vaihtoehtoisesti voimme kouluttaa laivan miehistön tekemään asennukset itse jopa merilläoloaikana.

Työtavat ja -menetelmät: Kehitämme jatkuvasti uusia sisustus- ja kunnostustapoja, joiden avulla laivanomistajat ja verhoilijat säästävät kustannuksia ja lyhentävät aluksella käytettävää työaikaa. Tällä hetkellä projektien keskimääräinen kesto korjausrakentamisessa on 4–6 kuukautta suunnittelusta toteutukseen.

Toimitilat ja työtilat: Tarjoamme asiakkaillemme muunneltavia ja toimivia työympäristöjä, niin uudis- kuin korjausrakennuskohteisiin. Olemme myös kehittäneet oman työ- ja neuvottelutilaratkaisumme, Nuukin, jonka suunnittelussa on panostettu erityisesti käyttömukavuuteen, äänieristykseen ja ilmanvaihtoon.