TEKSTIILIT, VERHOILU JA TAPETIT


Vallilan kangasvalikoimat ovat mittavat
Vallilan tarina on alkanut kankaista jo 1930-luvulla ja tekstiilit ja niiden tarjoamat mahdollisuudet ovat yhä suurimpia intohimojamme.

Vallilasta löydät Suomen laajimman kangaskirjaston, joka kattaa kymmeniä kansainvälisiä brändejä, joista useat yksinoikeudella Vallilasta. Pitkät ja läheiset suhteemme tunnettuihin toimijoihin ja alan edelläkävijöihin ylläpitävät Vallilan asiantuntijoiden korkealaatuista osaamista ja edelläkävijyyttä sekä tuovat jatkuvaa tietoa alan uutuuksista. Mallistoista löydät kaiken etsimäsi ja asiantuntijamme helpottavat työtäsi osaamisellaan. Etsimme jatkuvasti uusia tuotteita ympäri maailman ja tuomme uusimmat trendit ja innovaatiot käyttöösi.

Tekstiilimallistoistamme löydät myös toiminnolliset tekstiilit kaikkien tilojen vaatimuksiin, olipa kyse akustiikasta, häikäisyn estosta, pimennyksestä, paloturvallisuudesta tai vaikkapa bioaktiivisista kankaista. Akustiikkaan olemme erikoistuneet myös kalusteiden, mattojen ja muiden tiloissa käytettävien elementtien kautta. Tutustu toiminnollisiin tuotteisiimme.

Ompelupalvelua tarjoamme omassa ompelimossamme. Kauttamme myös asennukset ja kiskojärjestelmät.

Vallilasta löydät myös laajat tapettikirjastot, josta asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri oikeanlaiset tapetit vastaamaan tilasi vaatimuksiin, toiveisiin ja haasteisiin. Myös tapetit kehittyvät vauhdilla ja saatavilla on valtavasti eri vaihtoehtoja materiaaleista, kuten paperi ja vinyyli, aina erikoisempiin materiaaleihin ja tekstuureihin. Kauttamme myös M1-luokitellut tapetit.

Tutustu edustuksiimme ja maahantuonteihimme.