SISUSTUSSUUNNITTELU JA RAKENNUSTarjoamme apuamme myös sisustussuunnitteluun.

Sisustamista kokemuksella

Vallilan oma suunnittelutiimi ottaa pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla haltuun sisustussuunnitteluprojektisi tilaasi ja tarpeitasi ajatellen - olipa kysymys julkitilasta, yrityksesi tiloista tai vaikkapa kodistasi.

Erilaiset tilat vaatimuksineen, aina hotelleista toimistoihin, liiketiloihin, ravintoloihin ja valtameriristeilijöihin ovat kaikki tuttuja sisustus- ja suunnittelukohteita meille.

Tuotteet käden ulottuvilla

Olemme tuotelähtöisiä suunnittelussamme; suunnittelijamme tuntevat tuotevalikoimamme ja kauttamme suunnitelmat viedään toteutukseen saakka. Näin vaativakin projekti etenee ketterästi saman katon alla suunnittelusta toteutukseen saakka.

Ketjukonsepteista loma-asuntoon

Erilaiset mittakaavat ovat meille tuttuja: suunnittelemme ja toteutamme ideastasi vaikka kokonaisen ketjukonseptin tai vaikka loma-asuntosi. Lähestymme tiloja tarpeen mukaan ihmisten toimintaympäristöinä, konseptina ja brändinä. Huomioimme tilan käyttötarkoituksen myös valon ja teknologian näkökulmista.

Kutsu meidät urakkaasi - missä vaiheessa tahansa!

Olipa projektisi vasta hahmottumassa, jo rakenteilla tai viimeistä silausta vaille, tiimimme tarttuu siihen vahvalla osaamisella ja luovuudella.

Sisustuksen asiantuntijamme, vuosikymmenten osaamisemme ja luovuutemme on käytettävissäsi. Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi ratkaisut suunnittelusta aina valmiiseen tilaan asti.

Ota yhteyttä meihin ja sovi treffit Vallilaan!