REKRYTOINTI

Toimit Vallila myymälän myymälänhoitajana ja vastaat myymälän myynnistä, toiminnan kehittämisestä työnantajan linjausten mukaisesti sekä toimipisteen päivittäisen toiminnan organisoinnista. Toimit henkilöstön esimiehenä sekä myymälän yhteyshenkilönä eri sidosryhmille. Sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä sekä esimiehenä toimimisesta. Sinulle on luonteenomaista positiivinen sekä itsenäinen asenne työhön ja saat asiat hoitumaan joustavalla ja yhteistyökykyisellä otteella.

Aikaisempi kokemus kankaiden ja verhosuunnittelun parissa työskentelystä on merkittävä etu. Merkittävä osa työtäsi on kankaiden ja muiden Vallilan tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä tuotevalikoimasta ja myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista kankaistamme ja muista tuotteistamme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuun vaihteessa. Työ on vakituinen ja työaika 37,5 tuntia viikossa. Työajat määräytyvät kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

KIINNOSTUITKO - jätä hakemuksesi ja CV:si sähköisesti 25.8.2019 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Myymälän esimies Ainoa”. Yhteydenotot ja tiedustelut sähköpostitse rekrytointi(at)vallilainterior.fi.

 

Haemme uuteen Porttipuiston läheisyyteen avattavaan Helsinki Outlet-kylän Vallila Outlet-myymälää

SISUSTUSMYYJIÄ

Joukkomme kaipaavat energisiä ja oma-aloitteisia myyjiä sekä asiakaspalvelun ammattilaisia.

Työtehtäviisi kuuluu Vallila-tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen sekä reipas ote asiakaspalvelutyöhön ja asiat hoituvat joustavalla ja yhteistyökykyisellä asenteella. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista tuotteistamme tarvittaessa myös englannin kielellä. Muu kielitaito ja aikaisempi kokemus sisustustekstiilien myynnistä katsotaan eduksi. Huomioithan, että työskentely Vallila Outlet-myymälässä vaatii täysi-ikäisyyttä.

Etsimme osa-aikaisia myyjiä keskimäärin 30 tuntia viikossa ja 15 tuntia viikossa sopimuksilla. Lisäksi etsimme tarvittaessa töihin kutsuttavaa myyjää keskimäärin 4 tuntia viikossa sopimuksella.

Tehtävät täytetään mahdollisimman nopeasti ja työt alkavat sopimuksen mukaan loka-marraskuun aikana.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat määräytyvät myymälän aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä – jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 8.9.2019 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Myyjä Helsinki Outlet” Ilmoitathan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut 30h/vko, 15h/vko vai 4h/vko sopimuksesta.

Haemme nyt projektiliiketoiminnan myynnin tukitoimintoihin vanhempainvapaan sijaiseksi

PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Oletko sinä asiakaspalveluhenkinen langat käsissään pitävä myynnin tuen ammattilainen? Tulet työskentelemään osana projektisisustusliiketoiminnan myyntitiimiä kansainvälisesti tunnettujen sisustusbrändien ja-tuotteiden parissa.

Työtehtäväsi ja osaamisalueesi

• kankaiden ja verhomekanismien (Silent Gliss) myynti- ja ostotilausten käsittelyä
• erilaiset myynnin tukitoimet (mm. yhteydenpito jälleenmyyjäverkostoon, kenttämyyntiin ja tavarantoimittajiin)
• Silent Gliss tuotannon koordinointia
• muut monipuoliset asiakaspalvelu- ja myynnin tuen tehtävät

Sovit tehtävään, jos sinulla on

• kokemusta asiakaspalvelusta sekä myynnin tuki-/assistenttitehtävistä
• aikaisempaa kokemusta sisustustoimialalta (verhot/tekstiilit, kiskomekanismit ja muut sisustusalan tuotteet)
• asiakaslähtöinen työskentelytapa ja kyky työskennellä vaativissakin asiakastilanteissa
• kokemusta Office-työkalujen (erityisesti Excel) ja muiden tietojärjestelmien käytöstä
• erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot
• sujuva suomen ja englannin kielen taito

Olet etsimämme henkilö, jos olet reipas ja positiivinen tiimipelaaja. Sinulla on aktiivinen ote työntekoon etkä pelkää tarttua haasteisiin. Nautit monipuolisten myynnin tuen tehtävien hoitamisesta, muttet myöskään kaihda rutiininomaisten tehtävien tekoa.

Vallila tarjoaa työpaikan mielenkiintoisella toimialalla ja rennon työskentelyilmapiirin sekä ammattitaitoisten kollegojen tuen työllesi.
Tartu tilaisuuteen - jätä CV ja vapaamuotoinen hakemus 8.9.2019 mennessä mahdollisimman nopeasti otsikolla Projektikoordinaattori/myynnintuki osoitteeseen rekrytointi(at)vallilainterior.fi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja työn aloitus on mahdollisimman pian.

AVOIN HAKEMUS Kerro itsestäsi! Käymme aina läpi hakemukset, kun tarvitsemme uusia ihmisiä. Palveluksessamme on tällä hetkellä 140 vallilalaista tuotannon, logistiikan, hankinnan, suunnittelun ja markkinoinnin osastoilla niin projekti-, tukku- kuin vientimyynnissä. Avoimen hakemuksen voit laittaa osoitteeseen rekrytointi(a)vallilainterior.fi.

Työnhakijoita koskeva tietosuojaseloste