LAIVAT JA RISTEILYALUKSET


Monipuolinen suunnitteluosaaminen, ideointikyky ja ammattimaiset toteutukset sisustuksessa yltävät niin maalle kuin merellekin!

Vallilalla on pitkä kokemus myös laivojen sisustuksien toimittajana - itse asiassa koko julkitilasisustusperinteemme alkoi juuri risteilyaluksista! Suomessa valmistetaan suuria valtameriristeilijöitä ja Vallila on näissä osaamisellaan mukana. Sisustamme ja verhoilemme laivoja ja risteilyaluksia Turusta Karibialle. Myös moni Suomessa rakennettu luksusristeilijä on kuulunut Vallilan sisustusprojekteihin. Meillä on syvällinen osaaminen laivakohteiden erityisvaatimuksista ja luokituslaitosten IMO-vaatimuksista.

Laivoissa rakentaminen eroaa perinteisistä hotelli- ja ravintolakohteista monin tavoin. Laivaprojektien työnkulkuun kuuluu teknisten ratkaisujen suunnittelu, jossa tuotantotiimin ratkaisukyky ja vahva tekninen osaaminen ratkaisevat, minkälainen koko projektin läpiviennistä muodostuu. Monipuolinen osaamisemme projektisisustamisessa näkyykin kokonaisuuden hallinnassa, erikoisvaatimusten ymmärtämisessä, projektien luonteen tuttuudessa, tilojen asettamien haasteiden hallinnassa ja asiantuntevassa suunnittelussa ja kumppanuudessa. Osaava kumppanuus tuottaa lopulta elämyksiä aina loppuasiakkaalle saakka vaikkapa loistoristeilijän sisustuksessa. Kangasverhoilut, verhot, tapetit, suuret digitulosteet ja vaikkapa runsaat esiriput asennetaan telakoilla saumattomilla aikatauluilla ja tarkkuudella.IMO-luokitellut tuotteet