Yhdistele Balsan Symbiancen laattoja saumattomasti

Uudessa Balsan Symbiance LVT-vinyylilaattakokoelmassa on kolme eri asennusvaihtoehtoa. Saatavana on liimattava dry back, ponttissaumallinen clic sekä kelluvana asennettava raskaampi ja hyvin paikalleen asettuva loose lay.

Symbiancen tekstiililaattoja ja vinyylilankkuja voi latoa keskenään ilman liimausta. Laattojen monipuoliset käyttömahdollisuudet ja helppo yhdisteltävyys soveltuvat hyvin esimerkiksi hotelleihin tai erilaisiin neuvottelutiloihin, joissa tarvitaan kovaa lattiapintaa sekä työalueina erottuvia tekstiililaattapintoja. Lattiapintaa voi siten rytmittää erilaisilla materiaaleilla, mikä luo vaihtelevuutta. Loose laylla voi tehdä helposti muun muassa kalanruotokuviota kovaa ja pehmeää pintaa saumattomasti yhdistäen. Vinyylilaattoihin voi yhdistää myös Balsan Nexus-laattaa tai French couture -kokoelman tuotteita. Loose lay- ja clic-laatat on mahdollista asentaa olemassa olevien vanhojen materiaalien päälle.

Symbiancen pinta- ja värimaailma koostuu luonnonläheisistä puun ja kiven jäljitelmistä; niiden erilaisista harmaan ja ruskean sävyistä.