WILLIAM YEOWARDIN UUSI SYYSKOKOELMA HENKII AMALFIN RANNIKON SINEÄ

William Yeowardin uuden syyskokoelman kuosit ja tekstiilit henkivät tuulta, taivasta ja merta. Kokoelma on saanut inspiraatiota Amalfin rannikon lahtien lumoavasta sinisyydestä. Kokoelmassa nähdään sinisen sävyjä syvästä indigosta vaaleaan taivaansineen. Näihin yhdistyy kiven ja harmaan värejä sekä terrakottan, limen ja ruusun orgaanisia sävyjä. Sisustukseen syntyy valloittavan maagisia väriyhdistelmiä.

Rufolo-malliston taidokkaat kirjailut saavat olohuoneen hehkumaan, ja ne tuovat kiehtovan twistin muuten perin klassiseen sisustukseen.

Upea Philippine-vahakangas on olohuoneen katseenvangitsija. Madria, Cimbrone ja Gradillo ovat täydellisiä verhoiluja tuoleille ja sohville. William Yeowardin uusi syyskokoelma näyttävine kudelmineen ja kirjailuineen on monipuolinen ja ylellisen valloittava.

Torca-sametti tuo sisustukseen pehmeää ylellisyyttä. Torca on sekä ihanan pehmeä koskettaa että todella kestävä. Niin ikään pehmeä ja kestävä Luisa on monipuolinen jakardikangas, joka sopii mainiosti tyylikkäimpiin verhoiluihin. Kokoelmaa täydentää Murat, upea pellavakudelma, joka on saatavilla 15 loistokkaassa sävyssä.