VITRAN UUDET TYYLIKKÄÄT DESIGN-TYÖTUOLIT

Vitran tuotteissa yhdistyvät viimeistelty toiminnallisuus, esteettisyys ja kestävyys. Vitralta on hiljattain ilmestynyt kolme uutta työtuolimallia. Tutustutaan uutuuksiin lähemmin. Ensimmäiseksi, Pacific Chair on tyylikäs design-työtuoli, josta löytyy kolme eri selkänojan korkeutta. Selkänoja on myös korkeussäädettävä, mikä on tärkeää ergonomian kannalta. Pacific Chair -tuolissa on kolme eri käsinojamallia: metallinen kokoustuolikäsinoja; 2D-käsinojat, joissa on korkeussäätö sekä 3D-käsinojat, joissa ovat kaikki säädöt. Pacific Chair -tuolissa yhdistyvät harmonisesti suorituskyky ja rauhallinen muotoilu.




Toinen tyylikäs uutuus on ID-työtyötuoliperheeseen tullut ID Soft L (yllä). Kyseessä on korkeaselkänojainen versio ID Soft -tuolista. Tuolissa on korkeussäädettävä selkänoja. Myös tähän tuoliin on saatavilla alumiinikäsinojat, 2D- ja 3D-käsinojat. Koko ID-perheen työtuoleihin on tullut uusi päivitetty istuinosa, joka on hieman kovera ja ergonomisempi kuin aiempi suora malli.



Kolmanneksi haluamme vielä mainita työtuoliuutuuden AM Chair (yllä). Tässä on mainio kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi suuriin projekteihin. Tässäkin tuolissa on tehokkaat toiminnot: 2D- ja 3D-käsinojaversiot ja korkeussäädettävä selkänoja. Tuolin selkänoja on verkkomainen ja saatavilla valkoisena, harmaana ja mustana. Istuinosaan saa paljon erilaisia värivaihtoehtoja. AM Chair yhdistää ergonomisen toiminnallisuuden ja teknisen eleganssin.