Viteon uutuuskokoelma AIR – olemisen ihana ja ilmava keveys

Yksityiskohdat tekevät hyvästä muotoilusta kaunista, oivaltavaa ja ajatonta. VITEO valmistaa korkealuokkaisia ja tyylikkäitä ulkokalusteita ihmisille, jotka rakastavat viettää aikaa ulkosalla. VITEON tuotteet on käsin valmistettu Itävallassa ja ne tuovat tilaan harmoniaa ja eleganssia. VITEOn upea uutuus AIR tarjoaa ihanneratkaisun kaikille heille, jotka haluavat laajentaa olohuoneensa ulos parvekkeelle ja terassille.Uusi urbaani AIR-kokoelma mahdollistaa joustavuudellaan lukuisten persoonallisten ratkaisujen luomisen. Corian®-materiaalin ja ruostumattoman teräksen yhdistelmä takaa tuotteiden kestävyyden. Useassa tekstuurissa ja neljässä eri värimaailmassa saatavilla olevat kankaat viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden. Air-kokoelman värimaailmat ovat elegantti skyline (taivaanranta), sinisävyinen ocean (valtameri), hillitty house (koti) ja vaaleanvihreä garden (puutarha). Air-tuotteissa on tyylikäs ripaus retroa.Air-uutuuden on luonut tanskalainen teollinen muotoilija Rasmus Falkenberg.

– En pidä yksityiskohdista, joissa ei ole järkeä, vaan keskityn olennaiseen. Olen luonteeltani utelias ja haluan ymmärtää ihmisiä, jotka käyttävät tuotteitani: keitä he ovat, miten he asuvat ja mitä he tarvitsevat? Voinko parantaa heidän elämäänsä luomuksillani? Nämä kysymykset vievät inspiraationi alkulähteille!Air-kokoelma ilmentää suunnittelija Falkenbergin minimalistista tyyliä. Kokoelman tuotteita luonnehtivat pehmeät muodot, selkeät linjat ja luonnolliset värit. Kokoelman muotokieli on harmonista ja pehmeää. Falkenberg kuvailee Air-kokoelmaansa monipuoliseksi, yksilölliseksi ja kestäväksi. Air sopii kauniisti osaksi hyvin monenlaisia eri koteja.

Uutuuskokoelman tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muunneltavuus ja keveys. Vietät sitten laatuaikaa itseksesi, olet ystävien kesken tai perheen kanssa, voit muodostaa Air-kokoelman tuotteista kulloistakin tilannetta ja tarvetta parhaiten palvelevan kokonaisuuden.Air-tuoteperheen avulla voit loihtia terassillesi yhdessäolon ja hyvinvoinnin keitaan. Airin ilmava keveys johdattaa sinut nopeasti lomatunnelmiin – omalla parvekkeellasi!Ota yhteyttä:
Pekka Karkkolainen
Vallila Contract, projektimyynti
Puh. 040 562 6213
pekka.karkkolainen(at)vallilainterior.fi