VESCOM ESITTELEE XORELIN KORISTEELLISET TEKSTIILITAPETTIUUTUUDET

Vescom on lisännyt kuusi uutta sertifioitua kuosia Xorel-tekstiilitapettimallistoonsa. Fractal Emboss, Kaleidoscope ja Fragment Emboss ovat moderneja graafisia kuoseja. Kaikissa kolmessa näkyy hienovarainen viivojen leikki. Ison kuvion toistuminen luo laajan skaalan efektin.

Fractal Emboss on satunnaisten viivojen verkosto. Kaleidoscope esittää ison graafisen kuvion, joka on piirretty paksuilla ja rohkeilla viivoilla. Fragment Emboss taas muodostaa tähtiaiheisen ruudukon. Nämä kolme koristeellista kuosia ovat saatavilla metallisissa messingin, pronssin, hopean ja kullan sävyissä. Kolme muuta uutuutta ovat Fizzle Graphic, Circuit ja Flash Back. Nämä uutuudet ovat vaikuttavia katseenvangitsijoita missä tahansa tilassa! Kaikilla uutuuskuoseilla on x-protect wall™ -tuki: tuotteet ovat 100 % vettä hylkiviä, joten ne voi puhdistaa vedellä ja desinfiointiaineella.

Vescomin verhoilukankaat on kehitetty erityisesti julkitilasisustuksen vaatimuksiin ja valikoima on erittäin arvostettu niin alan toimijoiden kuin loppukäyttäjienkin keskuudessa.