VAHVAA VALAISINDESIGNIA ITALIASTA: KARMANIN ALIBABIG JA BLACK OUT

Valaisinvalmistaja Karman tarjoaa vahvan omaleimaista italialaista designia ja leikittelee materiaaleilla ja muodoilla. Karman pitää katseen kaukana horisontissa ja jalat tukevasti maassa. Valaisimissa kohtaavat funktionaalisuus ja ripaus taianomaisuutta. Karman on intohimoa valaistusta kohtaan. 

Matteo Ugolinin Alibabig-valaisin käy seinälle, ulos ja lattialle. Valaisimen runko on lasikuitua. Valaisimen mitat ovat ø73 x 130 x 48 cm. Iltahämärässä valaisimen kajossa aika hidastuu. Karmanin Alibabig on yksi Ali & Babà -kokoelman muotoiluhuipennuksista.

Ugolinin Black Out sopii ulos ja lattialle. Lampun runko on valkoiseksi maalattua metallia ja varjostin valkoista lasikuitua. Valaisin on halkaisijaltaan 60 cm ja korkeudeltaan 180 cm. Black Out tuo tilaan tai vaikkapa puutarhaan harmonian ja romantiikan tuntua. 

Karmanin ytimessä ovat kokeilut, uskallus ja innovaatiot. Karman tarjoaa omaleimaisia ja persoonallisia valaistusratkaisuja sekä yksityiseen käyttöön että julkitiloihin. Karman luo kauneutta ja nojaa huolelliseen tutkimustyöhön. Jokainen valaisin kertoo oman tarinansa. Karmanilta löytyy katseenvangitsevia valaisimia sekä ulos että sisälle.