Silent Gliss sai uudet verkkosivut - silentgliss.fi

Silent Gliss on uudistanut verkkosivunsa. Sivustolla palvellaan nyt entistä kattavammin kaikkia asiakasryhmiä. Tärkeimpänä tavoitteena uusille verkkosivuille onkin ollut asiakaslähtöisyys: silentgliss.fi on moderni sivusto, joka vastaa tämän päivän tiedonhaun haasteisiin.

Silent Glissin verkkosivusto uudistettiin, jotta se palvelisi paremmin useampia kohderyhmiä, niin ammattilaisia kuin yksityisiä rakentajia. Verkkosivustosta on luotu erinomainen työkalu arkkitehdeille ja suunnittelijoille.

Kattava kuvamateriaali on inspiroivaa. Tuotteista on selkeät kuvat ja tekniset tiedot tuodaan nyt informatiivisella tavalla esille. Sivuilta löytyy tärkeitä tuotteiden teknisiä tietoja, mittoja ja asennukseen liittyviä tietoja. Helppokäyttöinen rakenne auttaa tiedon hakua ja materiaalin hallintaa.

Tuotekansiot ja visuaalinen materiaali

Yhdestä paikasta saa nyt kaikki tarpeelliset tiedot tuotteista, enää ei käytetä erillisiä tuotekansioita ja kangaskansioita. Aina päivitettävät tuotekansioiden materiaalit siirtyivät kokonaan verkkosivuston alle, josta viimeisimmät tiedot ja päivitykset ovat nyt kätevästi löydettävissä.

Kangaskansio sivuilla ja kankaisiin liittyvät ominaisuudet sekä värikartat ovatkin kaikkien saatavilla.

Sivuston kieliversiot

Sivuston kieliversiot ovat suomi ja englanti. Molemmat kieliversiot löytyvät linkin takaa.

Lisätietoja

Anne Jacobsén
Oy Vallila Contract Ab
p. 050 461 6782

www.silentgliss.fi