SILENT GLISS: INNOVATIIVISIA SVEITSILÄISIÄ VERHO- JA KAIHDINJÄRJESTELMIÄ VALLILASTA

Vallila Interior sai elokuun alussa Silent Glissin eksklusiivisen edustuksen Suomessa ja Baltiassa. Silent Gliss on maailman johtava sveitsiläinen korkealaatuisten sähkö- ja käsikäyttöisten verho- ja kaihdinjärjestelmien valmistaja. Silent Gliss tarjoaa kattavan valikoiman muun muassa verho- ja paneelikiskoja, sähkökäyttöisiä verhokiskoja, kierre- ja pimennyskaihtimia sekä laskosverhojärjestelmiä. Yritys on erikoistunut ikkunoiden sisäpuolen aurinkosuojaukseen.

Silent Glissin tuotteissa yhdistyvät korkea laatu, huipputeknologia sekä upea muotoilu. Tuotteet ovat todella kestäviä ja ne sopivat sekä julkitila- että kotikäyttöön. Monipuolisen valikoiman tuotteet ovat tilattavissa asiakkaan mittojen mukaan. Turvallisuus ja vastuullisuus ovat keskeisessä roolissa tuotteiden valmistuksessa.

Silent Gliss -edustus on merkittävä täydennys Vallila Interiorin kattavaan ja monipuoliseen edustusmallistojen valikoimaan. Vallila edustaa Suomessa yli 160 kansainvälistä valaisin-, kaluste-, kangas-, verhoilu sekä seinä- ja lattiamateriaalibrändiä. Vallila perustaa Nilsiänkadun toimipisteeseen Service Centerin, jonka yhteydessä toimii Silent Gliss -tuotteiden ja komponenttien varasto: näin toimitusajoista tulee aikaisempaa lyhyempiä.

Uuden Silent Gliss -projektimyyntitiimimme yhteystiedot ovat:

Anne Jacobsén, + 358 (0)50 461 6782, anne.jacobsen(at)vallilainterior.fi
Laura Raesalmi, + 358 (0)40 504 9127, laura.raesalmi(at)vallilainterior.fi

Ollaan yhteydessä Silent Glissin laadukkaiden design-tuotteiden tiimoilta!