RUCKSTUHLIN TAIDOKKAASTI JA KESTÄVÄSTI KUDOTTU MAGLIA

Fique on käytännössä katsoen Kolumbian kansalliskuitu. Ennen vanhaan sitä käytettiin kahvisäkkien ja maatalouslankojen tuotannossa. Ruckstuhl löysi tämän luonnonrikkauden ihmeellisen sattuman kautta, kun yhteistyö Kolumbian sydänmailla toimivan neulontayrityksen kanssa antoi vihjettä tämän kestävän kuidun huimista mahdollisuuksista.



Tänä päivänä luonnonmateriaali kehrätään käsin Kolumbian Curití-alueella. Tämän jälkeen siitä neulotaan pitkillä puikoilla upeita mattoja. Maglia on tällä menetelmällä syntyneen kokoelman nimi. Maglia-kokoelma on saatavilla todella runsaassa värivalikoimassa, hillityistä rohkeisiin väreihin. Kyseessä on uniikki tuote – käsintehty taidolla ja perinteitä kunnioittaen. Maglia on tunnelmaltaan tyylikäs ja hieman rouhea.



Käsityönä tehtävä valmistus ja epäsäännöllinen materiaali synnyttävät hienoja autenttisia kuvioita. Kudottu Maglia-matto lanseerattiin markkinoille vuonna 2014.

Riippuen valitusta värisävystä, jokainen matto kudotaan 2–3 yhteensopivalla Sisal-langalla.





Näyttävissä väreissä loistava Maglia on mainio tuote irtomattokohteisiin, ja se sopii moneen tilaan. Magliaa saa omilla mitoilla (kudotut palaset, L 40 cm, yhdistetään toisiinsa). Löydät lisätietoa Magliasta täältä.

Otathan yhteyttä meihin, toimitamme mielellämme malleja (mallikoko 8x10 cm). 020 776 7700, projekti@vallilainterior.fi