Kurkkaa Putouksen takahuoneeseen – Vallila sisusti viihdeohjelman takatilat!

Vallilan projektitiimi sisusti viihdeohjelma Putouksen takatilat työtilaksi, jossa on mahdollisuus myös levähtää. Näyttelijöitä ja tuotantotiimiä varten sisustettu takatila palvelee 15 henkilön työtilana ja tarjoaa lisäksi sopukoita, joissa on mahdollisuus vetäytyä halutessaan omaan rauhaan.

Tilan keskiössä on tiimin yhteinen työpiste, joka on koottu Vitran selkeälinjaisista kalusteista: Vitran Belleville-pöydästä ja Belleville-tuoleista. Työpisteen alla on kuuden Vallilan keskilattiamaton näyttävä yhdistelmä, joka luo patchwork-tyylisen rennon kokonaisuuden. Pöydän ylle laskeutuu Karmanin upea Ululì Ululà -kattovalaisin. Lisää vaaleutta mustien Molton-verhojen vastapainoksi tuovat Vallilan mustavalkoiset ja täysvalkoiset Kasperi-verhot.


Tilan vasenta seinää korostaa Silent Glissin kolmiulotteista tunnelmaa luova Vertical Wawes Andrea 3D -verholamelli. Se toimii myös kuvaustaustana median haastattelutilanteissa.


Takatilaan on koottu lämminhenkinen lounge sohvista ja nojatuoleista sekä jättisuurista Vallilan Käpylä-kankaasta ommelluista lattiatyynyistä. Seiniltä laskeutuvat Vallilan suunnittelijan Tanja Orsjoen punaiset ja hopeiset Fjonga-verhot, joiden sydänkuvio yhdistyy hauskasti Vitran punaiseen sydämenmuotoiseen Panton Heart Chair -nojatuoliin.


Toiseen takatilaan on tuotu Benen American Diner -kaluste, joka kätkee sisäänsä yksityisen työpisteen omaa rauhaa tarvitsevalle tai pienelle ryhmälle. Tilaa rajaa Vallilan Nummi-kankaasta ommeltu suuri verhoelementti.