Jacarandan lumenvalkoiset matot – Icy White -mallisto

Jacarandan Icy White on viileän tyylikäs, minimalistisen näyttävä mattokokoelma. Ylellisen ja puhtaan valkoisen valikoiman matot soveltuvat avariin tiloihin ja laadukasta sisustusta edellyttäviin miljöisiin.

Agra Taj on Jacarandan Icy White -kokoelman huikein matto uskomattomalla 24 mm syvyydellä. Tätä mattoa on asennettu palatseihin ja se onkin todellinen ylellisyystuote. Agra Taj valmistetaan käsinkutomalla villa- ja TENCEL ™-seoksesta perinteisillä puisilla kudontavälineillä. Agra Taj tarjoaa pitkäikäistä mukavuutta ja luonnollista silkkimäistä loistoa kaikille korkeaa laatua arvostaville.

Taormina White, Positano White ja Portofino White on kaikki valmistettu 100 % Uuden Seelannin villasta, joka tunnetaan puhtaan valkoisista ja kauniisti valoa heijastavista värisävyistään. Valkoinen kokoelma on saatavilla neljän tai viiden metrin levyisenä ja se on erinomainen valinta avaraan tilaan, jossa tarvitaan kookasta, saumatonta lattiamattoa. Nämä laadut ovat upeita myös yksittäisinä mattoina. Agra Tajta on mahdollista saada viidessä eri standardikoossa, minkä lisäksi sitä on saatavilla kaikkien muiden laatujen tavoin mittojen mukaan.