JAB ANSTOETZ LVT 55 -vinyylilattian monipuolisuus ihastuttaa

JAB ANSTOETZ -tuotemerkin LVT 55 -vinyylilattiasarja ihastuttaa modernilla muotoilullaan, monipuolisilla asennusmahdollisuuksillaan sekä korkealla laadullaan. Nämä ominaisuudet löytyvät molemmista vinyylilattioiden asennussarjoista: toisiinsa klikkimekanismilla liitettävistä vinyylilaatoista sekä kelluvasta lattiasta.

Uusi CLICK+ -vinyylilattia on nykyaikaiset vaatimukset täyttävä päällyste liimattomaan asentamiseen; se on yksinkertaisesti erinomainen vaihtoehto. Pohjamatto on valmiiksi kiinni päällysteessä ja vinyylilaatoissa on suhteellisen jäykkä keskikerros, mikä luo edellytykset nopeaan ja helppoon asentamiseen. CLICK+ on yksinkertainen asentaa, eikä liimaa tarvita. Kappaleet vain liu´utetaan limittäin toistensa sisään, asetetaan kohdalleen ja työ on tehty. Vinyylilaatat ovat korkeudeltaan ainoastaan 5,5 mm.

Molemmissa asennustyypeissä on lukuisia puu- ja kivi-aiheisia pintakuviointeja, kuten esimerkiksi mielenkiintoisia betoni- ja marmorijäljitelmiä. LVT 55 -vinyylilattia on kulutusta ja kosteutta kestävä ja se on helppo puhdistaa. Se on 100 % ftalaattivapaa ja takaa terveellisen sisäilman, minkä lisäksi lattia on paloturvallinen. LVT 55 toimii mainiosti myös JAB-lattiamattoihin yhdistettynä.