Designers Guildin Syksy/Talvi 2018 Shape and Structure

Designers Guild tunnetaan parhaiten laadukkaista, kuviollisista ja värikkäistä kuoseistaan sekä kaksi kertaa vuodessa uudistuvasta kokoelmastaan. Designers Guildin syysmallistoon kuuluu sisustus- ja verhoilukankaita, tapetteja, maaleja sekä erilaisia valmistuotteita, kuten mattoja ja koristetyynyjä.

Designers Guildin upea AW18-syyskokoelma Shape and Structure on yhtä muodon juhlaa. Geometriset kuosikuviot ovat aina olleet keskeisiä elementtejä Designers Guildin kokoelmissa, mutta tänä talvena muoto ja kuosien rakenteellinen herkkyys näyttelevät todellista pääosaa AW18-mallistossa: raidat, kuusikulmiot, geometriset linjat sekä kasvimaailman orgaaniset muodot on otettu mallistossa rohkeasti käyttöön. 

Syyskokoelman väripaletissa valloittavat pehmeät ja puuteriset sävyt; upeat väritykset ja niiden erilaiset yhdistelmät ovat omintakeisia ja ylellisiä. Lyijynharmaa pinkki, fenkolinvihreä ja jalokivivärien eloisat vivahteet kuuluvat myös Designers Guildin syksyyn.

Syysmallistoon sisältyvät esimerkiksi seuraavat kuosit: 

Kashmiri tuo mallistoon eksoottisen ja mielikuvituksellisen pellavakuosin. Kuvioinnissa kilvoittelevat kukat ja kuusikulmiot muodostavat vaikuttavan varjojen ja värien leikin. Kashmiri-kuosi sopii erinomaisesti verhoiluun, verhoihin ja tyynyihin. 

Shalimar Garden on ametistin eri sävyissä hohtava kukkakuosi. Ylellisen pehmeä ja sametille printattu kuosi on dynaaminen, vivahteikas ja pinnaltaan eloisa. Tämä elegantti samettiuutuus sopii erinomaisesti verhoihin ja tyynyihin.

Manipur on verrattoman upea samettikuosi. Dynaaminen, kuusikulmioista koostuva pinta on vaikuttava ja kuosi sopiikin erinomaisesti statement-elementiksi sisustukseen. Näyttävä Manipur on saatavilla 12 eri sävyisenä.

Designers Guildin maailmaan sinut johdattaa:

Marika Suominen
puh. 020 776 7707
marika.suominen@vallilainterior.fi