DESIGNERS GUILDIN SS17-KEVÄTMALLISTO INSPIROITUU MAJOLICA-KERAMIIKASTA JA JUHLISTAA IHANAA ELÄMÄÄ

Designers Guildin SS17-kokoelma MAJOLICA on saanut inspiraationsa italialaisten renessanssiajan keramiikka-astioiden voimakkaista sävyistä sekä Muranon värjätystä lasista. Kevät/Kesä 2017 -kokoelma juhlistaa ihanaa elämää La dolce vita -hengessä. Kokoelma sisältää valloittavia kukkakuoseja useassa eri koossa, klassisia sametteja, hillittyjä marmorimaisia tekstuureja sekä kauniin elegantteja tapetteja. Kokoelman kuosit on printattu monelle erilaiselle pohjakankaalle, ja ne taipuvat useisiin käyttötarkoituksiin verhoista sänkypeitteisiin ja erilaisiin verhoiluihin. Majolica-kokoelmassa kuljetaan kevään romanttisesta kukkaloistosta ja maalatuista kukinnoista geometrisen ja graafisen tyylin kautta tyyneen seesteisyyteen.Majolica-tapettikokoelma sisältää ajattomia damastikuvioita, hienostuneita kasviaiheita, elegantteja geometrisiä kuvioita sekä valloittavan omaleimaisia tekstuureita. Tapettimallisto on saatavilla kauniissa väreissä pehmeistä ja luonnollisista sävyistä intensiivisempiin värityksiin.


Brera Lino -pellavakangasta on nyt saatavilla yli 100 värisävyssä. Designers Guildin kevät täydensi valikoimaa yhteensä 32 upealla uudella sävyllä. Tämä pellavakangas käy moneen eri tarkoitukseen: ihastuttaviin verhoihin, verhoiluun ja sisustustuotteisiin. Brena Lino huokuu luonnollista eleganssia. Uutuussävyissä hehkuu esimerkiksi syvä indigonsininen.Tänä keväänä Designers Guild esittelee uutuutena erikoiskokoelman sekä sisä- että ulkokäyttöön tarkoitettuja kankaita ja tyynyjä: Palasari-malliston myötä ulkotiloista tulee yhtä kauniita ja erityisiä kuin sisätiloistakin. Palasari-kokoelman tuotteet ovat käytännöllisiä, toiminnallisia ja huipputyylikkäitä, ja ne sopivat mainiosti esimerkiksi puutarhaan, terasille tai uima-altaan laidalle. Palasari Outdoor Living -mallisto sisältää sekä Designers Guildin tuttuja kuoseja, kuten viehkeän Chinoiserien, että jännittäviä uusia tekstuureita, joita voi yhdistellä tyylikkäästi todella monin eri tavoin. Elegantti Palasari mahdollistaa lukemattomia kauniita ulkotilojen sisustusratkaisuja. 

Majolica-mallistoon kuuluu verho- ja verhoilukankaita, tapetteja ja laaja kirjo kodin sisustustuotteita. Designers Guildin kevätkokoelmassa on myös paljon upeita ja laadukkaita meikkipusseja ja rantapyyhkeitä. Designers Guildia edustaa Suomessa Vallila Interior.