CRÉATION BAUMANN TUO KAUNIITA RAUHAN HETKIÄ TOIMISTOTILOIHIN

Création Baumann laajentaa uniikkia akustista kokoelmaansa printatuilla akustisilla kankailla. Avotoimistojen trendi on edelleen voimissaan. Niihin liittyy kuitenkin varsin usein akustisia ongelmia, jotka hankaloittavat tehokasta työskentelyä. Création Baumann yhdistääkin toiminnallisuuden ja estetiikan ja tarjoaa ratkaisuja toimistojen ääniongelmiin.

Uudet, osin läpikuultavat akustiset tekstiilit kolmella eri kuosilla säätelevät sekä yksityisyyttä että ääntä. Kaikkia kolmea akustista tekstiiliä yhdistää rauha ja seesteisyys, toteaa tuotejohtaja Eliane Ernst. Kuosit visualisoivat meistä syvältä kumpuavan kaipuun kohti rauhaa.

Kolme kuosia pohjautuvat maisemakuva-aiheisiin. Printacoustic Mountain taltioi voimakkaan ja majesteettisen aiheen, lumihuippuisen vuorijonon. Printacoustic Horizon on toinen tekstiilitaideteos. Kuosi huokuu lähes meditatiivista rauhaa jai muistuttaa joko merta tai hiekkadyynejä värityksestä riippuen.

Printacoustic Moment puolestaan sekoittaa liikkeen tuntua epätarkkaan utuisuuteen.

Tekstiilialan erikoisasiantuntija Création Baumann luo kauniita, toimivia ja tehokkaita työympäristöjä. Uutuusverhoissa akustiikka ja estetiikka kohtaavat harmonisesti.