CARPET CONCEPT ESITTELI TUKHOLMASSA UPEAT TEKSTIILILAATTAUUTUUDET

Carpet Concept tunnetaan kekseliäisyydestään ja luovuudestaan. Keväällä 2017 Carpet Concept lisää laadukkaaseen mattovalikoimaansa tekstiililaatat. Uutuudet olivat esillä Tukholman huonekalu- ja valaisinmessuilla helmikuun alkupuolella.

Laatoissa esiintyvät korkealaatuiset ja tutut Carpet Conceptin sileäksi kudotut matot: Eco Iqu, Eco Tec ja Eco Syn. Lisäksi mukana on uutuuslaatu, silmukkanukkainen Eco Iqu S, joka palkittiin pian lanseerauksensa jälkeen Iconic Award 2017 -palkinnolla. Eco Iqu S määrittelee osaltaan uudelleen mattojen pintarakenteen. Tuote tuo toimistotiloihin viihtyisää kodikkuutta.

Uutuuslaatat edustavat kekseliästä, leikkisää ja yllättävää designia – juuri sitä, mitä Carpet Conceptilta odottaisikin. Ainutlaatuinen Eco Iqu -sarja on nyt saatavilla uusissa muodoissa: kolmioina, lankkuina ja aaltoreunaisina lankkuina. Eco Iqu on saatavilla myös 400 cm leveänä rullamattona.

Carpet Conceptin näyttelyosasto Tukholman messuilla muistutti eleganttia ja viihtyisää loungea. Tumman suklaan sävyisille tekstiiliseinille oli ripustettu taidonnäytteitä mattojen kudonnasta. Lattialla komeilivat Eco Iqu -tekstiililaattauutuudet.