Beneltä lisää ratkaisuja työtiloihin

Toimisto- ja työympäristökalusteiden suunnitteluyritys Bene on tuonut nyt keväällä lisää elementtejä suosittuun Pixel-kalustesarjaan.

Usein parhaat ideat syntyvät, kun ihmisten annetaan leikkisästi pohtia asioita ”out of the box”. Tämä on yritysmaailmassa ymmärretty jo pitkään, mutta ideointia varten on lähdetty hakemaan innostavaa ympäristöä muualta. Näistä lähtökohdista käsin Bene on kehittänyt kokonaisen kalustesarjan, jonka tarkoituksena on paitsi kannustaa ihmisiä ideoimaan, myös muokkaamaan mistä tahansa tilasta innostavan ympäristön myös muuhun käyttöön.

Pixel on leikkisä palapeli, josta käyttäjät voivat itse luoda sopivan kokonaisuuden. Se voi koostua mm. laatikoista, pöydistä, penkeistä ja hyllyistä. Elementit ovat kuin isoja laatikoita, jotka muotoutuvat käyttäjänsä tarpeisiin. Pixel-kokonaisuuden hyödyt tulevat sen monipuolisuudesta sekä nopeasta muokattavuudesta. Pixelin suosiosta maailmalla kertoo sen valtava tuotantovolyymi, joka on jo kymmeniä tuhansia laatikoita vuodessa.

Katso Pixel-esittelyvideo