Bene Settle -modulisohvasarja

Bene Settle -modulisohvasarjalla luot lämpimän ja viihtyisän ilmapiirin toimistoon. Pehmeät muodot, laadukkaat materiaalit ja hienosti muotoillut ääriviivat tarjoavat lisää mukavuutta ja rentoutumisen edellytyksiä. Sohvat ovat tukevaa tekoa mutta rakenteeltaan kevyet; huomaamattomat sohvakehikot ja ohuet takapaneelit luovat kevyen ja ilmavan vaikutelman.

Settlen standardikomponentteihin kuuluvat kaksoispaikkaiset tai kolminkertaiset istuimet, joita voidaan täydentää kulmaelementeillä ja käsinojilla. Valittavana on korkea selkänoja, joka estää visuaaliset ja akustiset häiriötekijät, takapaneelin laajennus puolestaan lisää työskentelypinta-alaa. Korkean selkänojan taakse saa nimittäin kiinnitettyä pöytälevyn. Penkki, takapaneeli, selkänoja ja valinnaiset tyynyrullat ovat kaikki saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa toimistoympäristön mukaan. Penkin alareunaan integroitu virtalähde tarjoaa verkkoyhteydet, mikä mahdollistaa yhteistyötyön multimedian avulla.

Settle on helppo mukauttaa halutulla tavalla mihin tahansa tilaan, riippumatta siitä, ovatko ne yhteisissä tai yksittäisissä työtiloissa. Modulisarjalla saa rajattua erillisiä alueita, koulutustiloja tai omia rauhallisia alueita erilleen muista. Settlesta saa rakennettua juuri niin suuren tai pienen kuin haluaa, kahden istuttavasta sohvasta laajaan istuinrakennelmaan saakka moduleita helposti yhdistelemällä.