BALSANIN TEKSTIILILAATTAUUTUUDET LEIKITTELEVÄT PERSPEKTIIVILLÄ

Olemme todella innoissamme Balsanin upeista tekstiililaattauutuuksista. Space to Land ja Canopy to Bark -kokoelmat leikittelevät kolmella eri perspektiivillä. Tuloksena on toisiaan täydentäviä ja harmoniaa henkiviä tekstiililaattaratkaisuja. Ajatus Balsanin kahden uutuuskokoelman designin takana on, että kohdetta katsotaan ensin kauempaa ja lähemmäksi tultaessa näkymä ja pinta muuttuvat kiinnostavalla tavalla. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti tyylikkäisiin toimistotiloihin.

Canopy to Bark -kokoelma korostaa perspektiivien moninaisuutta ja uusien luovien näkökulmien löytämisen tärkeyttä. Kokoelmassa kuljetaan auringonsäteiden valaisemasta latvustosta kohti yksityiskohtaista puun kaarnaa. Kokoelman kolme perspektiiviä ovat Scope (taivaasta maahan), Vision ja Zoom (kohdistus suoraan puun kuoren pintaan). Kokoelma latvoineen, runkoineen ja yksityiskohtaisine kaarnaotoksineen huokuu skandinaavista henkeä. Laatat ovat saatavilla 50 x 50 cm kokoisina. 

Space To Land -kokoelmassa kuljetaan avaruudesta kohti maan pintaa. Kuvio on vangitseva ja abstrakti. Space To Land -tekstiililaatoilla voi luoda selkeitä alueita keskelle huonetta ja synnyttää irtomattovaikutelman kokolattiamaton keskelle.

Uutuuslaatoissa on kolmiulotteinen pintastruktuuri. Laatat ovat silmukkanukkaisia ja paksuja, mutta sopivat erinomaisesti työtuolien alle, sillä ne ovat käyttöluokaltaan 33. Uutuuskokoelmien värivalikoima on neutraali, ja niitä voikin yhdistellä sujuvasti Balsanin muiden tekstiililaattojen kanssa.

Molemmat laattauutuudet on valmistettu Econyl-materiaalista eli kierrätetystä polyamidikuidusta: esimerkiksi vanhat kalastusverkot saavat uuden elämän tyylikkäissä matoissa.

Balsan on Ranskan johtava mattovalmistaja, joka tarjoaa laajan kirjon huippulaadukkaita tekstiililaattoja erityisesti työ- ja toimistotilojen tarpeisiin. Mattolaatat on valmistettu Ranskassa.

Tilaa mallit näistä valloittavista uutuuksista Vallila Contract -showroomistamme!