Uutta ilmettä toimistotiloihin - Balsan Nexus

Nexus tarkoittaa "järjestelmän tai ryhmän osien välistä yhteyttä" ja se innoitti tekstiilitaiteilijoita luomaan uuden konseptin Balsanin matoille. Balsan Nexus on 50x50 cm laatta ja se on yhteensopiva leveän French Couture -rullatavaran kanssa. Voit yhdistellä ja luoda erilaisia vyöhykkeitä saman alueen sisällä tai lopettaa leveän maton reuna-alueet Nexus-laatoilla. Vaikka Nexus on suunniteltu toimimaan French Couture -malliston kanssa, laatat toimivat myös itsenäisinä elementteinä, joita voi asetella oman maun mukaan luovasti ja satunnaisesti.

Nexus on betonikuvioitu, matalanukkainen ja erittäin kestävä laatta, joka on valmistettu MBrodery-tekniikalla. Laatalla voit muuntaa helposti hotelli- ja toimistotilojen ilmettä. Nexus onkin houkutteleva ja toimiva ratkaisu sisätilojen rakentamiseen ja uuden ilmeen luomiseen.

Laatta on värikoordinoitu French Couture -malliston värivalikoiman kanssa ja on myös siten helposti yhdisteltävissä rullatavaran kanssa.

Nexus koostuu 100-prosenttisesta, liuoksella värjätystä regeneroidusta Econyl-polyamidilangasta, joka on sekä ympäristöystävällinen että kestävä värimuutoksille ja raskaalle kulutukselle. Nexuksen käyttöluokka on 33, joten se soveltuu hyvin myös työtuolin rullien alle. Matto on paloturvallinen ja sen akustinen arvo αω 0.20. Balsan Nexuksella on lisäksi M1-luokitus ja suomalainen sertifikaatti.