Sisustusmyyjiä joulusesongin ajaksi

Haemme pääkaupunkiseudun Vallila myymälöihin

OSA-AIKAISIA SISUSTUSMYYJIÄ JOULUSESONGIN AJAKSI

Joukkomme kaipaavat energisiä ja oma-aloitteisia myyjiä sekä asiakaspalvelun ammattilaisia joulusesongin ajaksi Espoon kauppakeskus Ainoaan ja Helsinki Outlet-kylään avattaviin Vallila myymälöihin sekä kauppakeskus Redin Vallila myymälään.

Työtehtäviisi kuuluu Vallila-tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen sekä reipas ote asiakaspalvelutyöhön ja asiat hoituvat joustavalla ja yhteistyökykyisellä asenteella. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista tuotteistamme tarvittaessa myös englannin kielellä. Muu kielitaito ja aikaisempi kokemus sisustustekstiilien myynnistä katsotaan eduksi. Huomioithan, että työskentely Vallila myymälöissä vaatii täysi-ikäisyyttä.

Etsimme osa-aikaisia myyjiä määräaikaiseen työsuhteeseen marras-joulukuun ajaksi. Viikkotyöaika on keskimäärin 15-20 tuntia viikossa tai tilanteen mukaan. Tehtävässä on mahdollista jatkaa myös joulusesongin jälkeen ilta- ja viikonloppuvuoroihin painottuvana osa-aikaisena myyjänä.

Tehtävät täytetään mahdollisimman nopeasti ja työt alkavat sopimuksen mukaan marraskuun aikana.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat määräytyvät myymälän aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos kiinnostuit tehtävästä – jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 27.10.2019 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Joulumyyjä Helsinki Outlet”, ”Joulumyyjä Vallila Ainoa” tai ”Joulumyyjä Vallila Redi”. Ilmoitathan hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut työskentelemään kaikissa myymälöissä tai mahdollisesti jatkamaan osa-aikaisena myyjänä myös joulun jälkeen.