SISUSTUSMYYJIÄ

Haemme Porttipuiston läheisyyteen avattuun Helsinki Outlet-kylän Vallila Outlet-myymälään 
SISUSTUSMYYJIÄ

Joukkomme kaipaavat energisiä ja oma-aloitteisia myyjiä sekä asiakaspalvelun ammattilaisia.

Työtehtäviisi kuuluu Vallila-tuotteiden myyntityö, asiakaspalvelu sekä myymälän ilmeestä huolehtiminen Vallilan antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Sinulle on luonteenomaista positiivinen ja reipas ote asiakaspalvelutyöhön ja nautit vauhdikkaasta työympäristöstä. Langat pysyvät käsissäsi kiireestä huolimatta ja asiat hoituvat joustavalla ja yhteistyökykyisellä asenteella. Tarjoat myyntihenkisellä osaamisellasi asiakkaille heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja tunnetuista ja laadukkaista tuotteistamme tarvittaessa myös englannin kielellä. Muu kielitaito ja aikaisempi kokemus sisustustekstiilien myynnistä katsotaan eduksi. Huomioithan, että työskentely Vallila Outlet-myymälässä vaatii täysi-ikäisyyttä.

Etsimme kahta osa-aikaista myyjää keskimäärin 30 tuntia viikossa ja 20 tuntia viikossa sopimuksilla.

Tehtävät täytetään mahdollisimman nopeasti ja työt alkavat sopimuksen mukaan joulu-tammikuun aikana. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työajat määräytyvät myymälän aukioloaikojen mukaisesti sisältäen ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä – jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi sähköisesti 8.12.2019 mennessä osoitteella rekrytointi(at)vallilainterior.fi otsikolla ”Myyjä Helsinki Outlet” Ilmoitathan hakemuksessasi, oletko kiinnostunut 30h/vko vai 20h/vko sopimuksesta.