Lataa

Ajankohtaista

Vallila ja Suomi100: Kiitos

Vallila ja Suomi100: Kiitos

Tänä vuonna toteutamme 12 sisustusunelmaa ydinosaamisellamme - työllä, tuella ja tekstiileillä. Etsimme viime joulu-tammikuussa avoimella haulla ympäri Suomea monimuotoisia perheitä ja vahvoja yhteisöjä, jotka kaipasivat apua muutosprojekteihinsa. Dokumentoimme muutokset sanoin, kuvin ja videoin. Tervetuloa seuraamaan sisustusunelmien toteutumista sivuille

Vallilainteiror.fi/Suomi100

Vallila avaa 9. brändimyymälänsä Jyväskylän uuteen Kauppakeskus Seppään to 26.10.

Vallila avaa 9. brändimyymälänsä Jyväskylän uuteen Kauppakeskus Seppään to 26.10.

Vallila avaa uuden täyden palvelun brändimyymälän Jyväskylän upouuteen Kauppakeskus Seppään torstaina 26.10. klo 8. Syysyllätyksenä jyväskyläläisille Vallila julkaisee uunituoreen Jyväsjärvi-kuosin, jonka on loihtinut Vallilan kuosisuunnittelija Riina Kuikka. Kuosi taltioi Jyväskylän Harjulta avautuvan komean näkymän, ikivihreät männyt, metsäpolun, Jyväsjärven ja legendaariset Harjun portaat. Suunnittelija rakensi kuosin todella monesta palasesta, valokuvia yhdistellen.

– Halusin tavoittaa kuosiin kaupungin tunnelman. Jyväskylä on tosi kaunis kaupunki. Jyväsjärvi-kuosi ei ole yks yhteen näkymä tietystä paikasta, vaan mukana on omaa tulkintaani. Toivon kovasti, että jyväskyläläiset ottavat tulkinnan ja kuosin omakseen. Ihastuin kovasti järven läheisyyteen: huomaan elämässäni jahtaavani auringonlaskuja veden äärellä. 

Jyväsjärvi-kuosi on saatavilla kolmessa värityksessä: monivärisenä (multi), harmaan ja punaisen sekä beigen ja punaisen yhdistelmänä. Kuosi esiintyy valmisverhoissa, kappaverhossa sekä kankaissa. Jyväsjärvi-uutuudet tulevat ensimmäiseksi myyntiin Vallila Seppään.

Vallila Seppä on Vallilan yhdeksäs oma myymälä. Uusi myymälä tarjoaa monipuolisen Vallila-malliston sisustuskankaista ja valmisverhoista mattoihin sekä keittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen sisustustuotteisiin. Vallilasta löytyy sisustustekstillit ja -ratkaisut kodin jokaiseen tilaan. Valikoimaan kuuluu lahjatuotteita elämän moniin eri juhlahetkiin, ja myymälä tarjoaa myös verhopalvelua. Loppuvuodesta valikoimaan saadaan myös valmiit verhokiskot sekä kiskotarvikepakkaukset. 

Vallila Seppä, Kauppakeskus Seppä
Ahjokatu 5, 40320 Jyväskylä

Aukioloajat: ma–pe 10–20, la 9–19, su 11–19

Vallilan syyskokoelman kuosit valloittavat Habitaren KOTI-osastolla

Vallilan syyskokoelman kuosit valloittavat Habitaren KOTI-osastolla

Vallila on mukana Habitare 2017 -messuilla Suomalaisen Työn Liiton näyttävässä KOTI-kokonaisuudessa. Kodin sisustuksen inspiraation lähde on suomalainen luonto. 414 neliön messuosasto jakautuu teema-alueisiin, joita ovat Metsä, Meri, Hanki, Niitty, Kaamos ja Tori. Jokaisella teema-alueella on oma tunnelma ja tyyli, ja ne muodostavat kiinnostavan kokonaisuuden, jossa riittää nähtävää ja koettavaa. Vallila on mukana Kodin Metsä- ja Niitty-teema-alueilla AW17 Syksy/Talvi-sisustuskokoelman kuoseilla ja tuotteilla. Kodissa nähdään muun muassa kutsuva satumetsä, kukkaloistoa, metsässä tallusteleva mesikämmen sekä Punkaharjun sykähdyttävä kansallismaisema.

KOTI-kokonaisuutta rakentamassa on yli 60 Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritystä. Osaston suunnittelusta vastaa Vuoden designtoimistoksi valittu Pentagon Design. Habitare järjestetään 13.–17.9. Helsingin Messukeskuksessa. Löydät KOTI-osaston AHEAD-alueelta pääkäytävän varrelta osastonumeroilla 6h50 ja 6k50.

Vallila avaa uuden brändimyymälän Turun Hansakortteliin 15.7.

Vallila avaa uuden brändimyymälän Turun Hansakortteliin 15.7.

Vallila avaa uuden täyden palvelun brändimyymälän Turun Kauppakeskus Hansaan lauantaina 15.7. klo 10. Vallila Hansa on Vallilan kahdeksas oma myymälä: Vallilan myymälät palvelevat Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Tampereella, Oulussa, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lisäksi Vallilan verkkokauppa toimittaa koko EU:n alueelle. Vuonna 2017 Vallilan myymäläverkosto kasvaa huimasti.

Uusi Vallila Hansa sijaitsee Hansakorttelin, Varsinais-Suomen suurimman kauppakeskuksen, ensimmäisessä kerroksessa. Uuden myymälän 130 neliömetriä tarjoavat monipuolisen Vallila-malliston sisustuskankaista ja valmisverhoista mattoihin sekä keittiön, makuuhuoneen ja kylpyhuoneen sisustustuotteisiin. Valikoimaan kuuluu myös lahjatuotteita sekä uusi elegantti Rehti-astiasarja. Myymälä tarjoaa myös verhopalvelua. Suuret näyteikkunat kutsuvat sisään myymälään inspiroitumaan. 

Vallilan Turku-aiheinen hittikuosi Aurajoki oli Vallilan tänä keväänä järjestämän Kaikkien aikojen kaupunki -kisan kiistaton ykkönen. Aurajoki kahmi lähes 1500 ääntä yhteensä 7000 annetusta äänestä. Suunnittelija Riina Kuikan luoma kuosi ikuistaa Aurajoen kauniin jokivarren maiseman. Kuosin tunnelma on seesteinen ja kuiskaileva – kuin lempeä ja romanttinen loppukesän ilta. Aurajoki saa syksyksi 2017 uuden kauniin ocra-värityksen. Suunnittelija Riina on itse asustanut Aurajoen rannassa, joten miljöö oli hänelle luontainen valinta täydentämään Vallilan mittavaa kaupunkikuosisarjaa. 

Aurajoki-kuosin syksyn uusi ocra-väritys tulee ensimmäiseksi myyntiin Vallila Hansaan kankaina, valmisverhoina ja kappoina. Luvassa on AW17-malliston syysuutuuksia ja upeita avajaistarjouksia.

Vallila Hansa Turun Hansakortteli Aukioloajat: ma–pe 9–20, la 10–19 ja su 12–18

Vallila lanseeraa festivaalimallistot Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi

Vallila lanseeraa festivaalimallistot Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi

Vallila lanseeraa festarikesäksi 2017 kaksi festivaalimallistoa: Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi. Erikoismallistot tuovat Vallilan valikoimaan yhteensä neljä uutta omaleimasta kuosia. Kuosit toimivat paitsi tapahtumien sykkeessä myös kesäkodin koristeina: ne esiintyvät kestävissä kangaskasseissa sekä pehmeissä sisustustyynyissä.

Vallila X Sideways -kuosi on koristeellisen merellinen mustekalakuosi, joka valloittaa kolmessa eri värityksessä: persikkaisena, turkoosina ja mustavalkoisena. Kiehtovan Octopus-kuosin loihti Vallilan kuosisuunnittelija Tanja Orsjoki. Kolme Provinssi-kuosia ovat mustavalkoinen Suomu, loistava keltainen Sydän sekä runsas mustavalkoinen Viidakko. Provinssi-kuosit taiteili Vallilan kuosisuunnittelija Matleena Issakainen.

Festivaalimalliston kangaskassit ovat tulevan kesän Sidewaysin ja Provinssin virallisia festarikasseja. Kassi on jämäkkä ja kestävä puuvillakassi, jossa on vetoketjullinen sisätasku arvotavaroita varten. Sideways valtaa Helsingin Teurastamo-alueen 9.–10. kesäkuuta, ja Provinssia juhlitaan Seinäjoen Törnävänsaaressa 29.6.–1.7. Kuosit loistavat myös paikan päällä tapahtumissa. Vallila vastaa Sidewaysin festarialueen ilmeestä yhdessä tapahtuman kanssa, ja Provinssin somistuksia tehdään yhteistyönä kuvataiteilija Landys Roimolan kanssa. Provinssin taideinstallaatiot toteutetaan kierrätyskankaista.

Festarimallisto tarjoaa tyyliä erikoishintaan: mallisto on myynnissä rajoitetun ajan hinnoin kangaskassi 10 €/kpl ja sisustustyyny 12 €/kpl. Festivaalimalliston tuotteet tulevat myyntiin toukokuussa viikolla 20 Vallilan myymälöihin ympäri Suomea, Vallila.fi-verkkokauppaan sekä jälleenmyyjille. Tuotteet ovat myynnissä myös Sidewaysissa ja Provinssissa.

Vallila avaa uuden brändimyymälän Espoon Isoon Omenaan torstaina 20.4.

Vallila avaa uuden brändimyymälän Espoon Isoon Omenaan torstaina 20.4.

Vallila Interior avaa uuden täyden palvelun brändimyymälän Espooseen, uudistettuun ja laajennettuun Iso Omena -kauppakeskukseen torstaina 20.4. klo 10. Uusi 200 m2:n Vallila-myymälä sijaitsee katutasossa pääsisäänkäyntiä vastapäätä, keskusaukion laidalla, kauppakeskuksen vanhan puolen uudistetussa osassa. Vallila-myymälän vieressä avautuu suuri M.E.E.T-ravintolamaailma. Sisustusinspiroitumisen jälkeen voi tavata ystäviä herkullisissa merkeissä uudessa makumaailmassa.

Uusi Vallila-myymälä tarjoaa monipuolisen Vallila-malliston valmisverhoista ja sisustuskankaista mattoihin ja keittiön, makuuhuoneen sekä kylpyhuoneen sisustustuotteisiin. Laajassa valmisverhovalikoimassa esiintyvät valloittavat luontoaiheet ja lämminhenkiset kaupunkikuosit. Vallila Iso Omena tarjoaa myös ompelupalvelua ja kauniita lahjaideoita kevään juhliin. Asiantuntevat myyjämme ovat tekstiili- ja verhoalan erityisosaajia. Kauppakeskus Iso Omena on kuin pieni kaupunki Länsiväylän varrella, ja nyt Vallila on osa tätä kiinnostavaa ostos- ja tapahtumapaikkaa. Luvassa upeita avajaistarjouksia ja raikkaan omenainen yllätys nopeimmille!

Ison Omenan myymälä on Vallilan kuudes oma myymälä. Pääkaupunkiseudulla asiakkaita palvelevat myös Vallila Stockmann Sisustusmaailmassa Akateemisen alakerrassa sekä Vallila Outlet Vantaan Tammistossa. Lisäksi Vallilan verkkokauppa toimittaa koko EU:n alueelle. Ainutlaatuisista kuoseistaan tunnettu design-talo Vallila on tehnyt suomalaisen tekstiilisuunnittelun historiaa keväällä 2017 jo yli 82 vuotta.

Vallila Iso Omena
Piispansilta 11, 02230 Espoo

ma–pe klo 10–21
la klo 9–18
su klo 12–18

Vallila avaa uuden brändimyymälän Lahden Kauppakeskus Karismaan 31.3.

Vallila avaa uuden brändimyymälän Lahden Kauppakeskus Karismaan 31.3.

Vallila avaa uuden täyden palvelun brändimyymälän Lahteen, Kauppakeskus Karismaan perjantaina 31.3. klo 10. Myymälä on Vallilan viides oma myymälä: pääkaupunkiseudulla asiakkaita palvelevat Vallila Stockmann Sisustusmaailmassa ja Vallila Outlet Vantaan Tammistossa, Oulussa Vallila Valkea sekä Tampereella helmikuussa avattu Kuninkaankadun myymälä. Lisäksi Vallilan verkkokauppa toimittaa koko EU:n alueelle. Vallilalla on myös jälleenmyyjien toimipisteissä toimivia Vallila shop-in-shopeja. Vuonna 2017 Vallilan myymäläverkosto tulee kasvamaan huimasti.

Uusi Vallila Karisma -myymälä sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa. Uuden Vallila-myymälän 140 neliömetriä tarjoavat kattavan Vallila-malliston sisustuskankaista keittiön, makuuhuoneen sekä kylpyhuoneen tekstiileihin ja pientuotteisiin. Vallila Karismassa on esillä kattavasti Vallilan valmisverhoja – kaupunkikuoseista valloittaviin luontoaiheisiin – sekä laaja valikoima mattoja suurista keskilattiamatoista raikkaisiin puuvillamattoihin. Valmistuotevalikoiman lisäksi myymälä tarjoaa ompelupalvelua. Myymälässä asiakas voi ammattitaitoisen myyjän opastuksella uudistaa koko kodin ilmeen tai lisätä sisustukseen maustetta yksityiskohtien avulla. Panostamme asiantuntevaan palveluun ja sisustusalan osaamiseen.

Luvassa hienoja avajaistarjouksia!

Vallila Karisman aukioloajat:
Ark. klo 10–20
La 9–18
Su 12–18

Vallila Karisma Kauppakeskus Karisma Kauppiaankatu 2, 15160 Lahti

Vallila avaa uuden brändimyymälän Tampereelle 3. helmikuuta

Vallila avaa uuden brändimyymälän Tampereelle 3. helmikuuta

Vallila avaa uuden myymälän Tampereen ytimeen Hämeenkadulle perjantaina 3. helmikuuta. Suurista Sinilintu-kuosilla koristelluista näyteikkunoista avautuu näkymä Kuninkaankadulle päin. Uudessa myymälässä on esillä kattava Vallila-mallisto valmisverhoista mattoihin ja keittiön ja kylpyhuoneen tekstiileihin ja pientuotteisiin. Myyjämme ovat tekstiili- ja verhoalan ammattilaisia. Heidän opastuksellaan asiakas voi uudistaa koko kodin ilmeen tai lisätä sisustukseen maustetta yksityiskohtien avulla. Tulossa upeita avajaistarjouksia. Avajaisviikonloppuna Vallila Tampere palvelee myös sunnuntaina 5.2. klo 10–16. Vallila-myymälä palvelee tamperelaisia Hämeenkadulla vuoden verran ennen kuin siirtyy isompiin tiloihin Tampereen Ratinaan. Tuolloin valikoima täydentyy metrikankailla ja tilaustuotteilla. Pian on luvassa suuria myymäläuutisia myös Espoon ja Lahden suunnalla. 

Vallila Tampere 
Hämeenkatu 20, käynti Kuninkaankadun puolelta

Vallila-myymälät ja aukioloajat

Muusikko Lauri Ylönen suunnitteli Vallilalle kolmen uljaan kuosin erikoismalliston

Muusikko Lauri Ylönen suunnitteli Vallilalle kolmen uljaan kuosin erikoismalliston

Muusikko Lauri Ylönen suunnitteli Vallilalle kolmen vangitsevan kuosin erikoismalliston osana Vallilan Kevät/Kesä 2017 -kokoelmaa. Lauri Ylönen on Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä rock-muusikoita. The Rasmus-yhtyeen kärkihahmona tunnettu Ylönen loi yhdessä Vallilan Design Studion kanssa yhteensä kolme kuosia ja kuusi väritystä sisältävän malliston. Yhteistyömalliston kuosit ovat Kuma, String ja Sulka. Alvardag X Vallila -erikoismallisto tulee myyntiin tiistaina 24. tammikuuta 2017 ja sisältää kankaita, valmisverhoja ja mattoja. Erikoismalliston kuosit loistavat myös huhtikuussa MTV3:lla alkavassa Laurin talot -tv-sarjassa. Ohjelma seuraa kymmenen jakson ajan kuinka Lauri Ylönen suunnittelee ja toteuttaa neljä Suomessa täysin ennennäkemätöntä taloa. Laurin perustama Alvardag luo kauniita, älykkäitä, ekologisia ja ekonomisia asumisratkaisuja. Laurin talot -ohjelma alkaa MTV3-kanavalla maanantaina 3. huhtikuuta klo 20.00.

Vallila toteuttaa 12 sisustusunelmaa: haku on auki.

Vallila toteuttaa 12 sisustusunelmaa: haku on auki.

Sveitsiläisen maahanmuuttajan Otto Bernerin perustama Vallilan Silkkitehdas on tänä päivänä väriloistossaan hehkuva designtalo, joka ottaa vastaan Suomen suuren juhlavuoden 2017 kaikessa monimuotoisuudessaan. Ensi vuonna Vallila vahvistaa avarakatseista ja ennakkoluulotonta Suomea.

Lahjana 100-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle autamme monimuotoisia perheitä ja yhteisöjä parhaalla osaamisellamme: työllä, tuella ja tekstiileillä. Lahjoitamme Suomelle yhteensä 12 sisustusprojektikohdetta. Muutoskohteiden avoin haku on nyt käynnissä osoitteessa www.vallilainterior.fi/suomi100 ja jatkuu 31.1.2017 asti. Etsimme eri puolilta maata erilaisia perheitä, yhteisöjä ja ryhmiä, joita tuemme kotiin, harrastuksiin ja kulttuuriin liittyvissä muutosprojekteissa. Vallilan raati valitsee muutoskohteet tasapuolisesti. Jokaisen kohteen ja teon tulee toteuttaa tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta. Hakea voivat kaikki vahvoiksi yhteisöiksi porukkansa kokevat tahot. Vallila on yksi valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -hankkeen yritysyhteistyökumppaneista.

Esittelemme muutokset kuvin ja videoin juhlavuoden aikana. Voit seurata muutoskohteiden valmistumista tammikuusta 2017 lähtien tägillä #suomi100vallila!

Yhdessä, tillsammans, together – Tätä on Vallila!

Vallila juhlii 100-vuotiasta Suomea antamalla lahjaksi suunnittelua, osaamista ja kuoseja

Vallila juhlii 100-vuotiasta Suomea antamalla lahjaksi suunnittelua, osaamista ja kuoseja

Vallila on yksi valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -hankkeen yritysyhteistyökumppaneista. Lahjana 100-vuotiaalle Suomelle autamme monimuotoisia perheitä ja yhteisöjä parhaalla osaamisellamme: työllä, tuella ja tekstiileillä. Lahjoitamme Suomelle yhteensä 12 sisustusprojektikohdetta. Etsimme eri puolilta Suomea erilaisia perheitä, yhteisöjä ja ryhmiä, jotka kuvaavat esimerkeillään sitä Suomea, jonka takana seisomme. Tuemme heitä osaltamme kotiin, harrastuksiin tai kulttuuriin liittyvissä muutosprojekteissa. Jokaisen kohteen ja teon tulee toteuttaa tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta.

Järjestämme muutoskohteille avoimen haun, ja valitsemme kohteet tasapuolisesti. Haku aukeaa 1. joulukuuta osoitteessa vallilainterior.fi/suomi100 ja jatkuu 31.1.2017 asti. Dokumentoimme kuvin ja videoin jokaisen muutoskohteen. Teemme myös koosteen vuoden aikana yhdessä tehdystä ja koetusta. Seuraavan vuoden aikana näytämme teoin, sanoin, kuvin ja videoin sen, mitä kaikkea on Vallila. Teot voidaan allekirjoittaa sanoin Tätä on Vallila. Ollaan yhteydessä ja tehdään tämä yhdessä, tillsammans, together! Seuraa muutoskohteiden valmistumista tammikuusta 2017 lähtien tägillä #suomi100vallila!

Vallilan SS17-kokoelma uhkuu luonnonrauhaa ja lanseeraa uusia hehkuvia kaupunkikuoseja

Vallilan SS17-kokoelma uhkuu luonnonrauhaa ja lanseeraa uusia hehkuvia kaupunkikuoseja

Vallilan uusi SS17-juhlakokoelma korostaa yhteyden väkevää voimaa. Luomme lujia yhteyksiä toisiin ihmisiin, entiseen, meitä ympäröivään ja omaan itseemme. Kokoelmamme kautta tuomme ihmisiä yhteen valloittavan estetiikan voimin. Tämä tiivistyy teemaan Voimakkaita yhteyksiä.

Vallilan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Kevät/Kesä-kokoelma juhlistaa Suomea ja piirtää kuvaa suomalaisuudesta. Uutuuskokoelmamme on seikkailuretki ja sukellus syvälle suomalaiseen luontoon ja sielunmaisemaan. Kokoelma uhkuu luonnonläheisyyttä, mutta tuntee myös kantakaupungin väreilevän urbaanin sykkeen. Kokoelman tunnelmissa kuljetaan versoavasta elinvoimaisuudesta värikkääseen folkloreen modernin raikkaalla twistillä, kauniin ja eeppisen urbaania unohtamatta. Vallila on värikylläistä ja pulppuavaa elämäniloa, juurevaa sielukkuutta ja kujeilevaa rohkeutta!

SS17-kokoelman myötä Vallilan suosittu kaupunkikuosien sarja kasvaa. Suunnittelijamme kiersivät ristiin rastiin ympäri Suomea ja taltioivat Oulun Kauppatorin ympäristön vanhat punaiset varastomakasiinit, Vanhan Rauman idyllisen puutalonäkymän ja mutkittelevat mukulakivikadut sekä Helsingin keskustan vilinän. Puijon hyppyrimäen, Porin ja Punkaharjun. Vallilan SS17-kokoelma käsittää yli 60 kuosia. Kevätuutuudet tulevat myyntiin tammikuussa.

Vallila avaa uuden täyden palvelun myymälän Oulun Valkeaan

Vallila avaa uuden täyden palvelun myymälän Oulun Valkeaan

Vallila avaa uuden myymälän Oulun sydämeen, Kauppakeskus Valkeaan, perjantaina 18. marraskuuta. Uusi Vallila-myymälä on suuri, tyylikäs ja valoisa tila kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Kaari-ikkunoista tulvii myymälään kaunista luonnonvaloa.

– On mahtavaa tuoda Vallila esiin Oulussa oman täyden palvelun myymälän voimin! Valoisa liiketila Valkeassa sopii täydellisesti Vallilan kasvavalle kodintekstiilikokoelmalle ja erilaisille tuoteryhmille. Valkeassa, Oulun keskeisimmällä paikalla, pääsemme taas palvelemaan vanhoja tuttuja asiakkaitamme ja tekemään uusia ystäviä, iloitsee Vallilan toimitusjohtaja Mathias Berner.  

Uudessa myymälässä on laajasti esillä kattava Vallila-mallisto sisustuskankaista mattoihin ja keittiön ja kylpyhuoneen tekstiileihin ja pientuotteisiin. Valmistuotevalikoiman lisäksi myymälä tarjoaa verho- ja ompelupalvelua sekä mittavan ja laadukkaan tilauskangasvalikoiman. Myymälässä asiakas voi ammattitaitoisen myyjän opastuksella uudistaa koko kodin ilmeen pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Tulossa upeita avajaistarjouksia! Löydät ne marraskuussa Vallilan FB-sivulta. Tervetuloa Vallila Valkeaan 18.11.! 

Kauppakeskus Valkea, Isokatu 22–25, 90100 Oulu

Vallilalta on ilmestynyt uusi tyylikäs tapettikokoelma Hetkessä – mallisto nyt verkkokaupassa ja jälleenmyyjillä!

Vallilalta on ilmestynyt uusi tyylikäs tapettikokoelma Hetkessä – mallisto nyt verkkokaupassa ja jälleenmyyjillä!

Vallilan Hetkessä-tapettikokoelman 11 kuosia ovat peräisin Vallilan AW16-kokoelman kankaista. Ne kuvaavat luontoa, valloittavia kukka-aiheita, hetkessä elämistä, vaistojen varassa toimimista ja urbaania kaupunkimiljöötä. Hetkessä-mallisto sisältää sekä näyttäviä katseenvangitsijoita että hillittyjä, klassisia ja rauhoittavia kuoseja moneen makuun. Helmiäispintaiset vaaleat kuosit tuovat tilaan ripauksen ylellisyyttä. Mallisto on 100 % suomalaista työtä, ja sillä on Avainlippu-tunnus.

Vallilan suunnittelijat Tanja Orsjoki, Matleena Issakainen ja Riina Kuikka ovat löytäneet kokoelman tapetteihin inspiraatiota Suomesta ja maailmalta ja tarkkailleet suhdettamme luontoon ja eläimiin. Mukana kokoelmassa ovat myös Vallilan uudelleentuottamat kuosit legendaariselta Marjatta Metsovaaralta ja vahvan valovoimainen Helsinki-valokuvakuosi Jussi Hellsteniltä.

Jokaisesta tapettikuosista on yhdestä neljään väritystä. AW16-tapetit sopivat sekä suurten seinäpintojen tapeteiksi että näyttäviksi tehosteiksi. Tapettien materiaali on laadukasta ja käyttäjäystävällistä kuitutapettia.

Vallila mukana Suomalaisen Työn Liiton Kodissa Habitaressa

Vallila mukana Suomalaisen Työn Liiton Kodissa Habitaressa

Vallilan syyskokoelman kuosit hehkuvat Suomalaisen Työn Liiton KOTI-kokonaisuudessa Habitaressa. Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään nyt 27. kerran 7.–11. syyskuuta Helsingin Messukeskuksessa. KOTI on ennennäkemätön kokonaisuus: yli 60 yritystä rakentaa ja sisustaa 360 neliömetrin osastolle kokonaisen kodin. Suomalaista osaamista esittelevä KOTI on tyylikäs, todella monipuolinen ja kodikas. Vallila on mukana Habitaressa tukemassa suomalaista työtä.

Vallila tuo KOTIIN valloittavia sisustustekstiilejä ja -tuotteita Vaistot-kokoelmasta. Vallilaa näkyy KODIN kylpyhuoneessa, makuuhuoneessa, olohuoneessa, keittiössä, lasipaviljongilla ja terassilla. Esillä on esimerkiksi verhoja, mattoja, lakanoita, koristetyynyjä ja keittiötarvikkeita. KOTI sijaitsee Habitaressa näkyvästi keskellä AHEAD!-aluetta. Nähdään kotona Habitaressa!


Perhe kantaa vastuuta yli sukupolvien

Perhe kantaa vastuuta yli sukupolvien

Olemme perheessämme ja yhtiössämme pohtineet viime kuukausina vastuullisuuden merkitystä suhteessa kilpailukykyyn ja kilpailuetuun. Isoisämme ja yhtiön perustaja opetti jo aikanaan arvostamaan ja pitämään huolta tuotantoketjusta ja tavarantoimittajista. "Hyvä tavarantoimittaja on vähintään yhtä arvokas kuin merkittävä asiakas", oli hänen oppinsa, jota olemme siirtämässä parhaillaan jo neljännelle sukupolvelle.

Vallila on itsekin osa tavarantoimittajaketjua, sillä toimitamme kuluttajalle tuotteemme pääsääntöisesti vähittäiskaupan kautta. Pk-yrityksenä olemme tunteneet suurta ylpeyttä, kun olemme saaneet kiitosta tavarantoimittajana ja tulleet valituksi vuoden tavarantoimittajaksi tai yhteistyökumppaniksi suurimpien asiakkaittemme toimesta.

Vallila on lähes neljässä sukupolvessa läpikäynyt suuren muutoksen. Pienestä kutomosta tukkukauppiaaksi ja suomalaiseksi design-yritykseksi. Matkan varrella on koettu monenlaisia haasteita, mutta myös mahdollisuuksia - maailmansodasta finanssikriisiin, mutta myös jälleenrakentamisen aikaa ja kasvun vuosia. Suomalainen pk-yrityksemme on muuntautunut ja sopeutunut muutoksiin ketterästi luottaen luovuuteen ja hyviin kumppaneihin.

Isoisämme opetus oli myös pitää alihankkijat yhtiön luottamuksellisena tietona, osana yhtiön kilpailuetua - samoin kuosien suunnitteluvaiheet, tuotteiden kehittäminen ja uusien materiaalien kokeileminen. Tästä ajasta on vastuullisuuden käsite muuttunut. Aikamme vaatii ja tarvitsee enemmän läpinäkyvyyttä yritystoiminnassa.

Julkaisemme kaikki kuluttajatuotteidemme tavarantoimittajat, joilta vuosittaiset ostot ylittävät 50 000 euroa. Vuoden 2017 aikana tulemme julkaisemaan laajemman yhteiskuntavastuuraportin. 

Oy Vallila Collection Ab Tavarantoimittajat 2016

Olethan meihin yhteydessä, mikäli Sinulla on meille ajatuksia, ehdotuksia tai kysymyksiä.

Mathias Berner

Vallilan verkkokauppa laajenee koko EU-alueelle

Vallilan verkkokauppa laajenee koko EU-alueelle

Vallila-kokoelman tekstiilit ja sisustustuotteet ovat nyt tilattavissa koko EU-alueella. Vallilan verkkokauppa toimii nyt Suomen ja Ruotsin verkkokauppojen lisäksi osoitteissa vallila.co.uk (Iso-Britannia) ja vallilastore.com (EU). Verkkokaupan valikoimassa on todella paljon tuotteita ajankohtaisesta mallistosta verhoista aina kylpyhuoneen ja keittiön sisustustuotteisiin. Verkkokauppojen alustana on Magento, ja kaupat toimivat kaikilla päätelaitteilla. Uusien kauppojen kielenä on englanti. EU-verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja Iso-Britannian kaupan hinnat punnissa. Verkkokauppojen toimitukset lähtevät Tuusulasta, uudesta kesällä avatusta logistiikkakeskuksesta.

Vallilan verkkosivut uudistuivat

Vallilan verkkosivut uudistuivat

Vallilan verkkosivut ovat uudistuneet. Uudella sivulla ovat esillä Vallila-kokoelma, projektipuolen eli Vallila Contractin kansainväliset edustusbrändit, edustusmallistojen uutuudet ja referenssikohteet sekä esimerkiksi yhtiön ajankohtaiset uutiset ja materiaalit medialle. Uusien verkkosivujen on tarkoitus palvella sekä kodinsisustajaa että sisustusammattilaista. Uudistuksessa keskiössä ovat palvelutehokkuus, sisällöt, visuaalisuus ja projektipuolen monipuoliset ja laadukkaat palvelut. Sivut on tehty avoimen lähdekoodin Magento-alustalle. Sivusto skaalautuu täysin sujuvasti mobiiliin. Sosiaalinen media ja blogimaailma on integroitu mukaan tiiviisti.

Marjatta Metsovaaran kuosit uudelleentuotantoon Vallilan SS16-kokoelmaan

Marjatta Metsovaaran kuosit uudelleentuotantoon Vallilan SS16-kokoelmaan

Vallila tuo osana kevät/kesä 2016 -kokoelmaansa uudelleentuotantoon rakastetun suomalaisen tekstiilitaiteilijan Marjatta Metsovaaran (1927–2014) kuoseja vuosikymmenten takaa. Aalto, Elle, Liliana, Miranda, Päivänkakkara ja Valmu. Kuosit herättävät muistoja: nuoruusvuosilta omasta ensimmäisestä kodista, äidin ruokapöydästä, isovanhempien luota… Yhtä kaikki, kuosit ovat osa suomalaista tekstiilitaiteen historiaa, ja niiden suunnittelija, tekstiilitaiteilija Marjatta Metsovaara yksi suomalaisen kangassuunnittelun suurista nimistä. Osana kevät/kesä 2016 -kokoelmaansa Vallila esittelee edellä mainitut kuusi kuosia, joista tuotantoon tulee yhteensä 15 väritystä.

Marjatta Metsovaara oli mestarillinen värien käyttäjä ja aikansa ikoninen kuosisuunnittelija. Marjatta Metsovaaran juuret olivat tekstiilialalla toimineessa perheyrityksessä, jossa hän jo nuorella iällä tutustui tekstiilisuunnitteluun, ja kipinä kangassuunnittelu-uralle syttyikin jo lapsuudessa.


19 tuotetta
Laskeva