Vallilan SS17-kokoelma uhkuu luonnonrauhaa ja lanseeraa uusia hehkuvia kaupunkikuoseja

18.11.2016 Kommentit:
Vallilan SS17-kokoelma uhkuu luonnonrauhaa ja lanseeraa uusia hehkuvia kaupunkikuoseja

Vallilan uusi SS17-juhlakokoelma korostaa yhteyden väkevää voimaa. Luomme lujia yhteyksiä toisiin ihmisiin, entiseen, meitä ympäröivään ja omaan itseemme. Kokoelmamme kautta tuomme ihmisiä yhteen valloittavan estetiikan voimin. Tämä tiivistyy teemaan Voimakkaita yhteyksiä.

Vallilan Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Kevät/Kesä-kokoelma juhlistaa Suomea ja piirtää kuvaa suomalaisuudesta. Uutuuskokoelmamme on seikkailuretki ja sukellus syvälle suomalaiseen luontoon ja sielunmaisemaan. Kokoelma uhkuu luonnonläheisyyttä, mutta tuntee myös kantakaupungin väreilevän urbaanin sykkeen. Kokoelman tunnelmissa kuljetaan versoavasta elinvoimaisuudesta värikkääseen folkloreen modernin raikkaalla twistillä, kauniin ja eeppisen urbaania unohtamatta. Vallila on värikylläistä ja pulppuavaa elämäniloa, juurevaa sielukkuutta ja kujeilevaa rohkeutta!

SS17-kokoelman myötä Vallilan suosittu kaupunkikuosien sarja kasvaa. Suunnittelijamme kiersivät ristiin rastiin ympäri Suomea ja taltioivat Oulun Kauppatorin ympäristön vanhat punaiset varastomakasiinit, Vanhan Rauman idyllisen puutalonäkymän ja mutkittelevat mukulakivikadut sekä Helsingin keskustan vilinän. Puijon hyppyrimäen, Porin ja Punkaharjun. Vallilan SS17-kokoelma käsittää yli 60 kuosia. Kevätuutuudet tulevat myyntiin tammikuussa.