Vallila toteuttaa 12 sisustusunelmaa: haku on auki.

7.12.2016 Kommentit:
Vallila toteuttaa 12 sisustusunelmaa: haku on auki.

Sveitsiläisen maahanmuuttajan Otto Bernerin perustama Vallilan Silkkitehdas on tänä päivänä väriloistossaan hehkuva designtalo, joka ottaa vastaan Suomen suuren juhlavuoden 2017 kaikessa monimuotoisuudessaan. Ensi vuonna Vallila vahvistaa avarakatseista ja ennakkoluulotonta Suomea.

Lahjana 100-vuotiaalle itsenäiselle Suomelle autamme monimuotoisia perheitä ja yhteisöjä parhaalla osaamisellamme: työllä, tuella ja tekstiileillä. Lahjoitamme Suomelle yhteensä 12 sisustusprojektikohdetta. Muutoskohteiden avoin haku on nyt käynnissä osoitteessa www.vallilainterior.fi/suomi100 ja jatkuu 31.1.2017 asti. Etsimme eri puolilta maata erilaisia perheitä, yhteisöjä ja ryhmiä, joita tuemme kotiin, harrastuksiin ja kulttuuriin liittyvissä muutosprojekteissa. Vallilan raati valitsee muutoskohteet tasapuolisesti. Jokaisen kohteen ja teon tulee toteuttaa tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta. Hakea voivat kaikki vahvoiksi yhteisöiksi porukkansa kokevat tahot. Vallila on yksi valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -hankkeen yritysyhteistyökumppaneista.

Esittelemme muutokset kuvin ja videoin juhlavuoden aikana. Voit seurata muutoskohteiden valmistumista tammikuusta 2017 lähtien tägillä #suomi100vallila!

Yhdessä, tillsammans, together – Tätä on Vallila!