Vallila avaa uuden logistiikkakeskuksen Tuusulaan kesällä 2016

8.6.2016 Kommentit:
Vallila avaa uuden logistiikkakeskuksen Tuusulaan kesällä 2016

Vallila-konserni keskittää varastotoimintonsa uuteen logistiikkakeskukseen Tuusulaan. Kesän aikana siirretään sekä Vallila Collectionin että Vallila Contractin varastotoiminnot liikenteellisesti keskeiselle paikalle Kehä III:n pohjoispuolelle Tuusulanväylän varteen. Vallila Collectionin uuden varaston toiminta käynnistyy 13. kesäkuuta ja Vallila Contractin uuden varaston toiminta 25. heinäkuuta. Muutto uuteen logistiikkakeskukseen vaikuttaa myös hetkellisesti Vallila.fi-verkkokaupan toimitusaikojen pitenemiseen. Muuton 3.–12.6. 2016 aikana tehdyt tilaukset lähtevät varastolta toimitukseen 13.6.2016 lähtien. Pahoittelemme viivettä.

Uusi logistiikkakeskus työllistää noin 15 henkilöä. Keskus on investointi Tuusulaan ja tuo jatkuvuutta. Uusi logistiikkakeskus on ympäristöystävällinen ja energiatehokas.
Toistaiseksi logistiikkakeskuksen yhteyteen ei ole tulossa myymälää. Vallila Outlet Vantaan Tammistossa osoitteessa Valimotie 27 palvelee kuten aiemminkin. Ostoksia voi tehdä myös 16.6. avatussa Vallila Stockmann -myymälässä, Vallila.fi-verkkokaupassa ja lukuisissa shop.in-shopeissa ympäri maan.