Lataa

Design News Suomi

Vallilan tekstiilit maailmalle aurinkoenergian voimin

28.12.2017 Kommentit:
Vallilan tekstiilit maailmalle aurinkoenergian voimin

Ylhäältä lentokoneesta katsottuna Tuusulan kohdalla voi nähdä Vallilan kookkaan logon suuren logistiikkakeskuksen katolla. Tänä syksynä logon viereen ilmestyi 80 aurinkopaneelia.

Tuusulan logistiikkakeskuksen katolle asennettiin 21600 Wp:n aurinkosähkövoimala (Wp on aurinkopaneelin maksimi sähkötehon yksikkö). Uusi voimalaitos tuottaa vuodessa noin 18–19,5 MWh (megawattituntia) puhdasta sähköä logistiikkakeskuksen sähköverkkoon. Tästä suurin osa saadaan maaliskuun ja lokakuun välisenä aikana. Uuden järjestelmän avulla vähennetään Vallilan logistiikkakeskuksen hiilidioksidipäästöjä noin 4000 kg vuodessa.

– Tuusulan aurinkosähkövoimala on yksi merkittävimmistä askelista Vallilan ekologisten tavoitteiden toteuttamisen tiellä. Logistiikkakeskuksemme ekologisuuteen vaikuttaa myös se, että rakennus lämpiää maalämmöllä, sanoo Vallilan toimitusjohtaja Mathias Berner.

Lue blogipostaus uudesta aurinkosähkövoimalasta ja aurinkoenergian tulevaisuusnäkymistä Vallilan Kaksiosta!

 

 

 

Vastuullisuuden periaatteet ja tavoitteet Vallilassa

21.12.2017 Kommentit:
Vastuullisuuden periaatteet ja tavoitteet Vallilassa

Kirjaamme  vuoden 2017 päätteeksi vastuullisuuden periaatteet, jotka ohjaavat päivittäistä työntekoamme kohti vastuullisempaa liiketoimintaa. Tunnistamiemme arvojen ja kirjaamiemme havaintojen mukaisesti tulemme asettamaan vastuullisuuden mittarit ja tavoitteet vuodesta 2018 eteenpäin ja seuraamaan etenemistämme julkisesti vuosittain.

Vuoden 2017 luvut julkaisemme kansainvälistä GRI-raportointistandardia mukailevassa raportissa kesäkuussa 2018. Vastuullisuus ei ole Vallilassa projekti tai kertaraportti, vaan jatkuvaa prosessien parantamista ja oppimista. Olemme polkumme alussa. Mikäli Sinulla on meille ajatuksia, ehdotuksia tai kysymyksiä, joilla voimme parantaa toimintaamme, olethan meihin yhteydessä.

Tutustu tavoitteisiimme osoitteessa
www.vallilainterior.fi/vastuullisuus

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5