Lataa

Design News Suomi

Silent Gliss: innovatiivisia sveitsiläisiä verho- ja kaihdinjärjestelmiä Vallilasta

8.9.2017 Kommentit:
Silent Gliss: innovatiivisia sveitsiläisiä verho- ja kaihdinjärjestelmiä Vallilasta

Vallila Interior sai elokuun alussa Silent Glissin eksklusiivisen edustuksen Suomessa ja Baltiassa. Silent Gliss on maailman johtava sveitsiläinen korkealaatuisten sähkö- ja käsikäyttöisten verho- ja kaihdinjärjestelmien valmistaja. Silent Gliss tarjoaa kattavan valikoiman muun muassa verho- ja paneelikiskoja, sähkökäyttöisiä verhokiskoja, kierre- ja pimennyskaihtimia sekä laskosverhojärjestelmiä. Yritys on erikoistunut ikkunoiden sisäpuolen aurinkosuojaukseen.

Silent Glissin tuotteissa yhdistyvät korkea laatu, huipputeknologia sekä upea muotoilu. Tuotteet ovat todella kestäviä ja ne sopivat sekä julkitila- että kotikäyttöön. Monipuolisen valikoiman tuotteet ovat tilattavissa asiakkaan mittojen mukaan. Turvallisuus ja vastuullisuus ovat keskeisessä roolissa tuotteiden valmistuksessa.

Silent Gliss1

Silent Gliss -edustus on merkittävä täydennys Vallila Interiorin kattavaan ja monipuoliseen edustusmallistojen valikoimaan. Vallila edustaa Suomessa yli 160 kansainvälistä valaisin-, kaluste-, kangas-, verhoilu sekä seinä- ja lattiamateriaalibrändiä. Vallila perustaa Nilsiänkadun toimipisteeseen Service Centerin, jonka yhteydessä toimii Silent Gliss -tuotteiden ja komponenttien varasto: näin toimitusajoista tulee aikaisempaa lyhyempiä.

Uuden Silent Gliss -projektimyyntitiimimme yhteystiedot ovat:

Anne Jacobsén, + 358 (0)50 461 6782, anne.jacobsen(at)vallilainterior.fi
Laura Raesalmi, + 358 (0)40 504 9127, laura.raesalmi(at)vallilainterior.fi

Ollaan yhteydessä Silent Glissin laadukkaiden design-tuotteiden tiimoilta!

Silent Gliss5 

Silent Gliss6

Balsanin tekstiililaattauutuudet leikittelevät perspektiivillä

3.4.2017 Kommentit:
Balsanin tekstiililaattauutuudet leikittelevät perspektiivillä

Olemme todella innoissamme Balsanin upeista tekstiililaattauutuuksista. Space to Land ja Canopy to Bark -kokoelmat leikittelevät kolmella eri perspektiivillä. Tuloksena on toisiaan täydentäviä ja harmoniaa henkiviä tekstiililaattaratkaisuja. Ajatus Balsanin kahden uutuuskokoelman designin takana on, että kohdetta katsotaan ensin kauempaa ja lähemmäksi tultaessa näkymä ja pinta muuttuvat kiinnostavalla tavalla. Tuotteet soveltuvat erinomaisesti tyylikkäisiin toimistotiloihin.

CTB2

Canopy to Bark -kokoelma korostaa perspektiivien moninaisuutta ja uusien luovien näkökulmien löytämisen tärkeyttä. Kokoelmassa kuljetaan auringonsäteiden valaisemasta latvustosta kohti yksityiskohtaista puun kaarnaa. Kokoelman kolme perspektiiviä ovat Scope (taivaasta maahan), Vision ja Zoom (kohdistus suoraan puun kuoren pintaan). Kokoelma latvoineen, runkoineen ja yksityiskohtaisine kaarnaotoksineen huokuu skandinaavista henkeä. Laatat ovat saatavilla 50 x 50 cm kokoisina.

CTB3

CTB4

Space To Land -kokoelmassa kuljetaan avaruudesta kohti maan pintaa. Kuvio on vangitseva ja abstrakti. Space To Land -tekstiililaatoilla voi luoda selkeitä alueita keskelle huonetta ja synnyttää irtomattovaikutelman kokolattiamaton keskelle.

STL6

Uutuuslaatoissa on kolmiulotteinen pintastruktuuri. Laatat ovat silmukkanukkaisia ja paksuja, mutta sopivat erinomaisesti työtuolien alle, sillä ne ovat käyttöluokaltaan 33. Uutuuskokoelmien värivalikoima on neutraali, ja niitä voikin yhdistellä sujuvasti Balsanin muiden tekstiililaattojen kanssa.

STL5

Molemmat laattauutuudet on valmistettu Econyl-materiaalista eli kierrätetystä polyamidikuidusta: esimerkiksi vanhat kalastusverkot saavat uuden elämän tyylikkäissä matoissa.

Balsan on Ranskan johtava mattovalmistaja, joka tarjoaa laajan kirjon huippulaadukkaita tekstiililaattoja erityisesti työ- ja toimistotilojen tarpeisiin. Mattolaatat on valmistettu Ranskassa.

Tilaa mallit näistä valloittavista uutuuksista Vallila Contract -showroomistamme!

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5