Lataa

Design News Suomi

Carpet Concept esitteli Tukholmassa upeat tekstiililaattauutuudet

24.2.2017 Kommentit:
Carpet Concept esitteli Tukholmassa upeat tekstiililaattauutuudet

Carpet Concept tunnetaan kekseliäisyydestään ja luovuudestaan. Keväällä 2017 Carpet Concept lisää laadukkaaseen mattovalikoimaansa tekstiililaatat. Uutuudet olivat esillä Tukholman huonekalu- ja valaisinmessuilla helmikuun alkupuolella.

CC_blogi2

Blogi3

Laatoissa esiintyvät korkealaatuiset ja tutut Carpet Conceptin sileäksi kudotut matot: Eco Iqu, Eco Tec ja Eco Syn. Lisäksi mukana on uutuuslaatu, silmukkanukkainen Eco Iqu S, joka palkittiin pian lanseerauksensa jälkeen Iconic Award 2017 -palkinnolla. Eco Iqu S määrittelee osaltaan uudelleen mattojen pintarakenteen. Tuote tuo toimistotiloihin viihtyisää kodikkuutta.

Blogi4

Uutuuslaatat edustavat kekseliästä, leikkisää ja yllättävää designia – juuri sitä, mitä Carpet Conceptilta odottaisikin. Ainutlaatuinen Eco Iqu -sarja on nyt saatavilla uusissa muodoissa: kolmioina, lankkuina ja aaltoreunaisina lankkuina. Eco Iqu on saatavilla myös 400 cm leveänä rullamattona.

Carpet Conceptin näyttelyosasto Tukholman messuilla muistutti eleganttia ja viihtyisää loungea. Tumman suklaan sävyisille tekstiiliseinille oli ripustettu taidonnäytteitä mattojen kudonnasta. Lattialla komeilivat Eco Iqu -tekstiililaattauutuudet.

Création Baumann tuo kauniita rauhan hetkiä toimistotiloihin

24.2.2017 Kommentit:
Création Baumann tuo kauniita rauhan hetkiä toimistotiloihin

Création Baumann laajentaa uniikkia akustista kokoelmaansa printatuilla akustisilla kankailla. Avotoimistojen trendi on edelleen voimissaan. Niihin liittyy kuitenkin varsin usein akustisia ongelmia, jotka hankaloittavat tehokasta työskentelyä. Création Baumann yhdistääkin toiminnallisuuden ja estetiikan ja tarjoaa ratkaisuja toimistojen ääniongelmiin.

Uudet, osin läpikuultavat akustiset tekstiilit kolmella eri kuosilla säätelevät sekä yksityisyyttä että ääntä. Kaikkia kolmea akustista tekstiiliä yhdistää rauha ja seesteisyys, toteaa tuotejohtaja Eliane Ernst. Kuosit visualisoivat meistä syvältä kumpuavan kaipuun kohti rauhaa.

Kolme kuosia pohjautuvat maisemakuva-aiheisiin. Printacoustic Mountain taltioi voimakkaan ja majesteettisen aiheen, lumihuippuisen vuorijonon. Printacoustic Horizon on toinen tekstiilitaideteos. Kuosi huokuu lähes meditatiivista rauhaa jai muistuttaa joko merta tai hiekkadyynejä värityksestä riippuen.

Blogi2

Printacoustic Moment puolestaan sekoittaa liikkeen tuntua epätarkkaan utuisuuteen.

CB3

Tekstiilialan erikoisasiantuntija Création Baumann luo kauniita, toimivia ja tehokkaita työympäristöjä. Uutuusverhoissa akustiikka ja estetiikka kohtaavat harmonisesti.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5