Lataa

Projektit

Design News

Design Newsin kautta haluamme kertoa sinulle sisustuksen sähäkät trendit, Vallilan ajankohtaiset aiheet sekä tuoteuutuudet kansainvälisiltä edustusbrändeiltämme.

28/12/2017 Vallilan tekstiilit maailmalle aurinkoenergian voimin

Ylhäältä lentokoneesta katsottuna Tuusulan kohdalla voi nähdä Vallilan kookkaan logon suuren logistiikkakeskuksen katolla. Tänä syksynä logon viereen ilmestyi 80 aurinkopaneelia.

Tuusulan logistiikkakeskuksen katolle asennettiin 21600 Wp:n aurinkosähkövoimala (Wp on aurinkopaneelin maksimi sähkö...

21/12/2017 Vastuullisuuden periaatteet ja tavoitteet Vallilassa

Kirjaamme  vuoden 2017 päätteeksi vastuullisuuden periaatteet, jotka ohjaavat päivittäistä työntekoamme kohti vastuullisempaa liiketoimintaa. Tunnistamiemme arvojen ja kirjaamiemme havaintojen mukaisesti tulemme asettamaan vastuullisuuden mittarit ja tavoitteet vuodesta 2018 eteenpäin ja seuraama...

17/12/2017 Vallila ja Suomi100: Kiitos

Tänä vuonna toteutamme 12 sisustusunelmaa ydinosaamisellamme - työllä, tuella ja tekstiileillä. Etsimme viime joulu-tammikuussa avoimella haulla ympäri Suomea monimuotoisia perheitä ja vahvoja yhteisöjä, jotka kaipasivat apua muutosprojekteihinsa. Dokumentoimme muutokset sanoin, kuvin ja videoin....

Palvelut

Tehdään yhdessä, tai anna meidän tehdä! Pidämme langat kässisä niin pienissä kuin suurissakin sisustusprojekteissa ja etsimme kohteisiin maailman parhaat materiaalit.

Edustukset

Tekstiilivalikoimamme on laajuudessaan valtaista. Parhaisiin brändeihin voit tutustua paikan päällä Vallilan showroomissa.

Tuotteet

Showroomimme Nilsiänkadulla on paras tapa lähestyä kokonaisvaltaista tuotevalikoimaamme. Tässä kuitenkin poimintoja kategorioista!

Tilat

Kaikki tilat ovat tuttuja meille. Pitkä osaaminen laivaprojekteista on opettanut meitä huolelliseen ja millintarkkaan työhön, sekä asenteeseen, jolla toteutamme niin pienet kuin suuretkin muutokset.

Referenssit

Katso kohteita joissa olemme olleet mukana!