Lataa

Projektit

Design News

Design Newsin kautta haluamme kertoa sinulle sisustuksen sähäkät trendit, Vallilan ajankohtaiset aiheet sekä tuoteuutuudet kansainvälisiltä edustusbrändeiltämme.

03/04/2017 Balsanin tekstiililaattauutuudet leikittelevät perspektiivillä

Olemme todella innoissamme Balsanin upeista tekstiililaattauutuuksista. Space to Land ja Canopy to Bark -kokoelmat leikittelevät kolmella eri perspektiivillä. Tuloksena on toisiaan täydentäviä ja harmoniaa henk...

31/03/2017 Vescomilta uudet tyylikkäät vinyyliverhoilukankaat Scott ja Jemo

Vescom kehittää ja tuottaa korkealaatuisia sisustustuotteita verhoiluista tapetteihin ja verhokankaisiin. Vescomin mallistojen ydintä ovat erottuvat ja omaperäiset designit sekä kestävät materiaalit. Vescomin tuotteita käytetään erityisesti te...

24/02/2017 Création Baumann tuo kauniita rauhan hetkiä toimistotiloihin

Création Baumann laajentaa uniikkia akustista kokoelmaansa printatuilla akustisilla kankailla. Avotoimistojen trendi on edelleen voimissaan. Niihin liittyy kuitenkin varsin usein akustisia ongelmia, jotka hankaloittavat t...

Palvelut

Tehdään yhdessä, tai anna meidän tehdä! Pidämme langat kässisä niin pienissä kuin suurissakin sisustusprojekteissa ja etsimme kohteisiin maailman parhaat materiaalit.

Edustukset

Tekstiilivalikoimamme on laajuudessaan valtaista. Parhaisiin brändeihin voit tutustua paikan päällä Vallilan showroomissa.

Tuotteet

Showroomimme Nilsiänkadulla on paras tapa lähestyä kokonaisvaltaista tuotevalikoimaamme. Tässä kuitenkin poimintoja kategorioista!

Tilat

Kaikki tilat ovat tuttuja meille. Pitkä osaaminen laivaprojekteista on opettanut meitä huolelliseen ja millintarkkaan työhön, sekä asenteeseen, jolla toteutamme niin pienet kuin suuretkin muutokset.

Referenssit

Katso kohteita joissa olemme olleet mukana!