Lataa

Projektit

Design News

Design Newsin kautta haluamme kertoa sinulle sisustuksen sähäkät trendit, Vallilan ajankohtaiset aiheet sekä tuoteuutuudet kansainvälisiltä edustusbrändeiltämme.

24/02/2017 Carpet Concept esitteli Tukholmassa upeat tekstiililaattauutuudet

Carpet Concept tunnetaan kekseliäisyydestään ja luovuudestaan. Keväällä 2017 Carpet Concept lisää laadukkaaseen mattovalikoimaansa tekstiililaatat. Uutuudet olivat esillä Tukholman huonekalu- ja valaisinmessuilla helmikuun alkupu...

24/02/2017 Création Baumann tuo kauniita rauhan hetkiä toimistotiloihin

Création Baumann laajentaa uniikkia akustista kokoelmaansa printatuilla akustisilla kankailla. Avotoimistojen trendi on edelleen voimissaan. Niihin liittyy kuitenkin varsin usein akustisia ongelmia, jotka hankaloittavat t...

23/02/2017 Vitran uudet tyylikkäät design-työtuolit

Vitran tuotteissa yhdistyvät viimeistelty toiminnallisuus, esteettisyys ja kestävyys. Vitralta on hiljattain ilmestynyt kolme uutta työtuolimallia. Tutustutaan uutuuksiin lähemmin. Ensimmäiseksi, Pacific Chair on tyylikäs design-työtu...

Palvelut

Tehdään yhdessä, tai anna meidän tehdä! Pidämme langat kässisä niin pienissä kuin suurissakin sisustusprojekteissa ja etsimme kohteisiin maailman parhaat materiaalit.

Edustukset

Tekstiilivalikoimamme on laajuudessaan valtaista. Parhaisiin brändeihin voit tutustua paikan päällä Vallilan showroomissa.

Tuotteet

Showroomimme Nilsiänkadulla on paras tapa lähestyä kokonaisvaltaista tuotevalikoimaamme. Tässä kuitenkin poimintoja kategorioista!

Tilat

Kaikki tilat ovat tuttuja meille. Pitkä osaaminen laivaprojekteista on opettanut meitä huolelliseen ja millintarkkaan työhön, sekä asenteeseen, jolla toteutamme niin pienet kuin suuretkin muutokset.

Referenssit

Katso kohteita joissa olemme olleet mukana!